Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, και ώρα 16:00 στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ η Δυτική.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται, καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα και με ασφάλεια τον αγώνα. Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, σε παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία θα συνοδεύονται από ενήλικα. Κανένας οπαδός (περιλαμβανομένων και των μικρών παιδιών) θα εισέρχεται στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. Τα φοιτητικά εισιτήρια θα γίνονται δεκτά στις εισόδους του σταδίου μόνο κατόπιν επίδειξης της φοιτητικής ταυτότητας του κατόχου τους.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο, προτρέπονται οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από περιοχές εντός της Πόλης της Λάρνακας να εισέλθουν στην Λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη από τον Κυκλικό Κόμβο του KLEIMA και ακολούθως, να στρίψουν δεξιά και αμέσως αριστερά για να εισέλθουν στους χώρους στάθμευσης.
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα προέρχονται από Λεμεσό, καλούνται να στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό Κόμβο Κ. Χωριού και ακολούθως, να βγουν από την πρώτη έξοδο και να συνεχίσουν ευθεία μέχρι τα φώτα τροχαίας. Από εκεί να στρίψουν δεξιά μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και μετά να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από περιοχές εντός Λάρνακας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξή τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να χρησιμοποιούν τον νέο κυκλικό κόμβο (στην συμβολή της λεωφόρου Γ. Χριστοδουλίδη και της οδού Παϊσίου) και από εκεί να κατευθύνονται πεζοί από τον δρόμο πίσω από το κλειστό στάδιο ΚΙΤΙΟΝ προς τη Δυτική κερκίδα. Κατά την αναχώρησή τους από το στάδιο, καλούνται να ακολουθήσουν το αντίστροφο δρομολόγιο.
Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Ανατολική κερκίδα, καθώς και στις παρόδους προς τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Δυτική κερκίδα, καθώς και στις παρόδους προς την Βεργίνα, την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την λεωφόρο Φανερωμένης. Καλούνται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να μην σταθμεύουν κατά τρόπο επικίνδυνο ή που να προκαλούν πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων ή των πεζών.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο, φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο, οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπά τους και δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στο στάδιο σακιδίων, ανεξαρτήτως του περιεχομένου τους. Όσα πανό δεν παραβαίνουν τις πρόνοιες του Νόμου και περάσουν στο στάδιο θα πρέπει να τοποθετηθούν εντός της κερκίδας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο για τοποθέτηση τους.

Για τη φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο, θα υπάρχουν χώροι φύλαξης στο στάδιο, όπου θα μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία, όσο και τα δύο σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις και οδηγίες της Αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας, το οποίο θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.