Αυτοί πίσω από όλα

Αυτό που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης επιστημόνων.

Το αποελ έβαλε και πάλι το χεράκι του, όχι για να ευνοηθεί όπως κάνει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια κάθε αγωνιστική, αλλά για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας.

Μάλιστα κύριοι. Ο καρκίνος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μετά την ανακοίνωση της ομάδας μας για τον Πίντο, έτρεξε αμέσως στα αποελιστικα πιόνια εκεί στην ομοσπονδία, για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ανόρθωση, θεωρώντας ότι η μεταγραφή έγινε εκτός χρονικού ορίου. Τα μυαλά αυτών των ανθρώπων, είναι πραγματικά φτωχά, είναι εμετικοί και αλήτες.

Εκτός από αυτή την βρώμικη κίνηση, δεν έμειναν και τα γνωστά πορτοκαλί φερέφωνα, έπιασαν και πάλι τα πληκτρολόγια και τα μικρόφωνα στα χέρια τους, και μέσα από ελεγχόμενα από την ομάδα της πρωτεύουσας ΜΜΕ έσταξαν χολή για την Ανόρθωση.

Θαρρείς και οι άνθρωποι έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, εδώ και πολλά χρόνια: Να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ανόρθωση, μέσα από απίστευτες ανακρίβειες, μέσα από γελοία δημοσιεύματα -ανυπόγραφα- και μέσα από πληθώρα ειδήσεων στις οποίες έχει διαστρεβλωθεί η αλήθεια, μια λέξη που προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Φυσικά τι να κάνουν και οι άνθρωποι; Οι μισοί από αυτούς αν δεν γράψουν αυτά που τους λένε θα χάσουν το παραδάκι από το πορτοκαλί γραφείο, και οι άλλοι μισοί θα μείνουν χωρίς δουλεία. Εννοείτε πως δεν αποκλείετε και η περίπτωση του αθλιογράφου.

Το παιχνίδι και ο πορτοκαλί ρόλος τους έχει γίνει αντιληπτός από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Ας σταματήσουμε να τρώμε το «τυράκι» που μας προσφέρουν, και να τους μαυρίσουμε όσο είναι καιρός.

Υ.Γ. «Αιχμηρέ» και κατίνα.νετ, περαστικά.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ