Επαναληπτικός με αλλαγές (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 3-0 στο ΓΣΖ δίνει μηδαμινές ελπίδες στην Ανόρθωση να προσπαθήσει να διεκδικήσει κάτι, μιας και στα εφετινά παιχνίδια με τον αυριανό μας αντίπαλο δεχθήκαμε 5 γκολ και πετύχαμε 1.

Παρόλα αυτά αν και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, η Ανόρθωση επιβάλλεται να παλέψει τον αγώνα με κέρδος περισσότερο τον σεβασμό κυρίως των οπαδών της που κλονίστηκε από τα γεγονότα που παρατηρούνται από την αρχή του νέου ημερολογιακού έτους .

Όπως προαναφέραμε κάποιες αλλαγές αναμένονται από τον Αντρέ Παόυς για το σχήμα του αυριανού αγώνα. Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν αναμένεται να βρεθεί ο Κίττος αντί του Κόπριβετς ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμό στον ώμο. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Χολκερσον και Βίκτορ μα τους Τζανακάκη και Νούχου να παίρνουν τις θέσεις στα άκρα.

[vfv id=”49″]

Στον χώρο του κέντρου πιθανότατα να επιστρέψει ο Μαρτίνες ως επιτελικός μέσος και πίσω του να παραταχθούν οι Μαϊσουράντζε και Ορλάντι.

Στην επίθεση τώρα, το κενό που δημιουργεί η μετατόπιση του Μαρτίνες από το δεξί άκρο στο κέντρο, αναμένεται να καλυφθεί από το Μακρή ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού ξανά μετά από 2 παιχνίδια (ΑΕΚ και Πάφο). Στο αριστερό άκρο ενδεχομένως να βρεθεί ο Αβραάμ και στην κορυφή για πρώτη φορά φέτος ο Ίσμα από την αρχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ