Βεντέτες και μπάμ μπουμ..

Μία ακόμη κάκιστη εμφάνιση της φετινής Ανόρθωσης, οδήγησε σε νέα απώλεια βαθμών με επικίνδυνα σενάρια πλέον.

Μια ισοπαλία -και μια εμφάνιση βέβαια-  που κατέδειξε και πάλι τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τόσο σε επίπεδο ποιότητας του ρόστερ, όσο και σε επίπεδο διαχείρισής του. Το χτεσινό παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ένα ακόμη Βατερλό της φετινής Ανόρθωσης και η μέρα που ξημέρωσε σήμερα, έφερε στον κόσμο συναισθήματα παρόμοια με αυτά που προκάλεσαν οι τελευταίες τραγικές εμφανίσεις της ομάδας.

Διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από το άρθρα του Anorthosis24.net και όχι μόνο μετά το τέλος του αγώνα, διαπίστωσα πως με την πίκρα να ξεχειλίζει έγινε σκληρή κριτική προς όλους, απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς υπάρχουν παίκτες που δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα παίζουν και αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι του αναμενομένου, παρά το γεγονός ότι δεν είναι χτεσινοί στην Ανόρθωση. Οι βεντετισμοί δε για κάποιους άλλους, πρέπει να κοπούν που ρίζας. Αν θέλουν να είναι βεντέτες ας πάνε σε άλλη ομάδα. Εδώ στερείτε ο φίλαθλος τις δικές του ανέσεις για να πληρώνεστε στην ώρα σας εσείς. Για να παίζεις ποδόσφαιρο, και όχι να μου ανεβάζεις φωτογραφίες στο instagram. Ήρθες στην Ανόρθωση για να παίξεις ποδόσφαιρο, δεν ήρθες σε ξενοδοχείο πολυτελείας. Το ότι αναστήσατε «χωριά» και τους δώσατε … όραμα δεν σας τιμάει καθόλου. Το ότι ντροπιάσατε το όνομα της Ανόρθωσης με τις εμφανίσεις σας, είναι κάτι που ο πρόεδρος -ο οποίος τους πληρώνει κάθε 1η του μηνός- το βλέπει και είναι ώρα να λάβει μέτρα.

Τα μπάμ μπουμ και οι σηκωτοί μας έφεραν στα αποτελέσματα που σήμερα αντικρίζουμε. Σοβαρότητα 0. Όταν έγραφα για σηκωτούς στις 6/12/2015 στο άρθρο μου «Να σοβαρευτούμε και λίγο..» κάποιοι μου είπαν ότι τους στερώ την χαρά της νίκης. Αυτά φοβόμουνα όμως ρε φίλε. Δεν είμαι περισσότερο Ανορθωσιάτης από κανένα. Αντιθέτως, είμαι ο τελευταίος Ανορθωσιάτης.

Δεν χάθηκε φυσικά ο κόσμος αλλά όλοι στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Εμφανίσεις σαν αυτήν στο Μακάρειο είναι βέβαιο πως θα δρομολογήσουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα, πιθανότατα σε μεγάλη κλίμακα. Η αδιαφορία και η χαλαρότητα δεν πρέπει να μείνουν «ατιμώρητες» ες αεί.

Ευελπιστώ πως στην επόμενη αναμέτρηση δεν θα δούμε το έκτρωμα της Κυριακής.

Αν υποστηρίζεις μια ομάδα για τους θρύλους της, αυτοί οι θρύλοι μια μέρα θα αποσυρθούν. Αν υποστηρίζεις μια ομάδα για τα αστέρια της , αυτά τα αστέρια μια μέρα θα αποχωρίσουν. Αν υποστηρίζεις μια ομάδα για την δόξα της, θα έρθουν μαύρες μέρες που θα δοκιμάσουν την πίστη σου. Αν υποστηρίζεις μια ομάδα επειδή το έμβλημα της είναι χαραγμένο στο στήθος σου, δεν έχει σημασία πόσοι θρύλοι ή ποσά αστέρια φεύγουν, η αφοσίωση για την μεγάλη ιδέα της ομάδας σου θα παραμένει αναλλοίωτη.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ