Δόξα – Ανόρθωσις: Η κριτική των ποδοσφαιριστών

Ακόμη ένα παιχνίδι που οι πλείστοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μετριότητα.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή.

koprivec

Γιαν Κόπριβετς: Τη μια φορά που χρειάστηκε να κάνει αισθητή την παρουσία του, την έκανε, αποκρούοντας τετ-α-τετ της Δόξας. Στο γκολ  φέρει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης, καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος, ωστόσο προς τη δική του πλευρά.

gabrielΓκάμπριελ Μούρα: Θετικό πρόσημο από την εμφάνιση του Βραζιλιάνου, που ήταν ιδιαίτερα μαχητικός. Δεν κατάφερε όμως να πλαγιοκοπήσει την άμυνα της Δόξας, καθώς σχεδόν σε καμία περίπτωση δεν συνδυάστηκε με τους ακραίους επιθετικούς.

leo2Λέο Σβέχλεν: Μέτριο παιχνίδι από τον Γάλλο. ο οποίος αν και ήταν δραστήριος δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος. Είχε προωθήσεις, αλλά του έλειπε το κάτι το παραπάνω.

holgerson2Μάρκους Χόλγκερσον: Μένει εκτεθειμένος στη φάση του φάουλ, από το οποίο προήλθε το γκολ, με τον επιθετικό της Δόξας να τον περνάει σαν σταματημένο και ως εκ τούτου να τον ανακόπτει με φάουλ. Στο τέλος, με την ομάδα να είναι ανοιχτή ταλαιπωρήθηκε και αυτός από τους γρήγορους επιθετικούς των γηπεδούχων.

laifis3Κωνσταντίνος Λαίφης: Προσπάθησε, είχε ανεβάσματα, κοψίματα και γενικά είχε διάθεση μέσα στο παιχνίδι του.

peleΠελέ: Ίσως ο κορυφαίος χθες, με τον ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλία να αποδεικνύει γιατί κάποτε έφθασε να αγωνίζεται μέχρι την Ίντερ του Μουρίνιο. Αν ο προπονητής, καταφέρει να κερδίσει έστω και το 50% από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα είναι μια εσωτερική μεταγραφή.

orlandi2Ορλάντι: Στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα ήταν υποφερτή, ο Ισπανός ήταν κακός. Στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα ήταν κακή ο Ισπανός παρουσιάστηκε κάπως καλύτερος. Δεν απέφυγε τα λάθη όμως και στα δύο ημίχρονα, ενώ του έλειπε και ο τσαμπουκάς που χρειάζεται για να κερδίσεις παιχνίδια.

martinesΝίκο Μαρτίνες: Ο Αργεντινός ήταν δραστήριος, ωστόσο δεν ήταν σε καλή μέρα καθώς δεν του έβγαιναν οι ενέργειες. Δυσκολεύτηκε αφάνταστα, ενώ λίγες ήταν οι καλές του επελάσεις. Σίγουρα ο προβλεπτός τρόπος ανάπτυξης, σε συνδυασμό με την έλλειψη συμπαραστάτη, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο.

avraam3Ανδρέας Αβραάμ: Καθόλου καλό παιχνίδι από τον αριστερό ακραίο επιθετικό, ο οποίος αν και επέστρεψε στην εντεκάδα, δεν είχε ούτε το καθαρό μυαλό ούτε και τη ψυχολογία και αυτό φάνηκε σε ουκ ολίγες φάσεις.

makris2Ανδρέας Μακρής: Αυτή τη φορά αγωνίστηκε στο δεξί άκρο και τα πήγε πολύ καλύτερα από ότι στο αριστερό. Είχε αρκετές καλές ενέργειες αλλά είχε και λάθη.

dino-ndlovu2Ντίνο Εντλοβού: Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο με μερικές καλές στιγμές στο ενεργητικό. Στο δεύτερο ήταν αρνητικός, καθώς δεν κατάφερε να κάνει ούτε τα βασικά που χρειάζεται.

calvoΤόνι Κάλβο: Το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο λειτούργησε θετικά, μιας και ο Ισπανός μπήκε με διάθεση να βοηθήσει. Έκανε κάποιες ενέργειες, ωστόσο πολλές φορές έκανε και την περιττή ενέργεια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ