Πλέον παίζουν υπό πίεση (Γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Είναι από τα παιχνίδια που αν τα κερδίσεις δεν πετυχαίνεις και κάτι ιδιαίτερο ενώ αν έχεις οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια είναι σχεδόν καταστροφική. Η Ανόρθωση αγνοεί τη νίκη για τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πήρε τρεις ισοπαλίες και θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Για τη σημερινή αναμέτρηση επιστρέφει ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε ενώ εκτός βρίσκονται οι Βίκτορ, Κουλούρης και Κωνσταντίνου λόγω τραυματισμών αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Ίσμα Γκονσάλβες του οποίου η μπλε κάρτα δεν ήρθε ακόμη στα γραφεία της ΚΟΠ.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας οι Χόλκερσον και Λαΐφης που αμφότεροι είναι στο όριο καρτών για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα την επόμενη βδομάδα και στα άκρα οι Γκάμπριελ και Νούχου.

[vfv id=”38″]

Στο χώρο του κέντρου τώρα η επιστροφή Μαΐσουράντζε του δίνει θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ορλάντι να μένει εκτός μιας και ο Πελέ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και θα βρεθεί ξανά στους πρώτους έντεκα. Πιο μπροστά τους, θα βρίσκεται ο Μαρτίνες.

Στην επίθεση ενδεχομένως οι Μακρής και Κάλβο να πάρουν θέση στα άκρα, στο αριστερό και δεξί αντίστοιχα ενώ στην κορυφή θα παραμείνει ο μοναδικός επιθετικός που είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ Ντίνο Εντλοβού.

Στην Ανόρθωση γνωρίζουν ότι πλέον παίζουν υπό πίεση. Ήδη χάθηκαν βαθμοί που δεν έπρεπε να χαθούν και δυο εξ΄αυτών ήταν με την σημερινή αντίπαλο στον πρώτο γύρο μέσα στο «Παπαδόπουλος», οπόταν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο σημερινός αγώνας που όλοι ελπίζουμε να είναι το εφαλτήριο για άλλο ένα σερί συνεχόμενων επιτυχιών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ