Ανόρθωσις 3 – 2 Αναγέννηση: Έσπασε καρδιές αλλά κέρδισε

Τα εύκολα δύσκολα έκανε απόψε στο Θεμιοστόκλειο η Ανόρθωση, που κέρδισε την Αναγέννηση με 3-2 σετ και πήρε μια πολύτιμη νίκη, αλλά όχι το τρίποντο αλλά τους δύο βαθμούς.

Το νωθρό ξεκίνημα της Ανόρθωσης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Αναγέννηση Δερύνειας, που αιφνιδίασε την ομάδα μας και πήρε το πρώτο σετ με με 25-23 αν και βρέθηκε να προηγείται με 24-19.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωση δεν είχε άλλη επιλογή από το να κερδίσει, με το παιχνίδι αρχικά να πηγαίνει πόντο πόντο, στη συνέχεια η Ανόρθωση ξέφυγε με 15-9, κάτι που δεν έφερε την εύκολη επικράτηση μιας και Δερύνεια κατάφερε να μειώσει μέχρι και τους δύο πόντους. Στο τέλος όμως η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει, κερδίζοντας 25-22.

Το τρίτο σετ, μπήκε μεν δυνατά η Δερύνεια η οποία προηγείτο και στο πρώτο τεχνικό τάιμ-ουτ, ωστόσο στη συνέχεια η Ανόρθωση πήρε τα πάνω της, κερδίζοντας το σετ με 25-22 και παίρνοντας προβάδισμα στο παιχνίδι με 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση μπήκε στο παιχνίδι νωθρά, ωστόσο στη συνέχεια ανασυντάχθηκε και έφθασε τη διαφορά μέχρι τους 5 πόντους. Ωστόσο, στο τέλος δεν φάνηκε αρκετή, καθώς με καθαρή αυτοκτονία από πλευράς της Ανόρθωσης, η Αναγέννηση πήρε το σετ με 25-23 και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέηκ.

Στο τάι μπρέηκ, η Ανόρθωση δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, με τη ψυχολογία να είναι στο ναδίρ ιδίως μετά την αυτοκτονία στο τέταρτο σετ, στη συνέχεια η Ανόρθωση ισορρόπησε καταφέρνοντας μάλιστα να ισοφαρίσει για πρώτη φορά στο 14-14, και με το μομέντουμ του αγώνα υπέρ της, πέτυχε την ολική ανατροπή στο σετ, κερδίζοντας με 17-15.

Μετά την αποψινή της νίκη, η Ανόρθωση παραμένει στην 5η θέση, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα που απόψε πήρε τους τρεις πόντους, αύξησε κατά ένα πόντο τη μεταξύ μας διαφορά.

Ανόρθωσις(Μαρ. Κοντός):Γκιουλέ, Τσιάρτσκι, Δημητρίου, Μιχαϊλοβιτς, Γ. Κοντός, Γ. Χρυσοστόμου. Λίμπερο: Πλατρίτης.

Αναγέννηση Δ.(A. Κωνσταντίνου):Καραγιάννης, Ανδρ.Χρυσοστόμου, Ελευθερίου, Ντουβάρτσι, Αρμενάκης, Ττόφιας. Λίμπερο: Χρ. Χρυσοστόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ