Νέα ήττα, νέα οπισθοχώρηση

Ακόμη μια ήττα δέχθηκε απόψε στο «Σπύρος Κυπριανού», η αντρική πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, η οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Α.Ε.Καραβά.

Το πρώτο σετ, η ομάδα μας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το 21-19 που ήταν μπροστά, χάνοντας με 25-21. Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το επόμενο σετ, με την Ανόρθωση να το χάνει με 25-20.

Με το 2-0 εις βάρος της, πλέον το παιχνίδι είχε ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν ήταν η Ανόρθωση, αλλά η ΑΕ Καραβά, η οποία κέρδισε και το τρίτο σετ με 25-18, παίρνοντας συνάμα και το παιχνίδι με 3-0.

Μετά τη νέα ήττα, η Ανόρθωση απομακρύνθηκε από την 3η θέση και ως εκ τούτου θα δώσει μάχη με τη Νέα Σαλαμίνα κατά πρώτο λόγο και με τον ΑΠΟΕΛ κατά δεύτερο, ούτως ώστε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη τετράδα.

Pokka ΑΕ Καραβά (Χ. Κανεστράτσι): Κνέζεβιτς, Αντωνιάδης, Ροντόλφο, Χ’’Φιλίππου, Ράντιτς, Λίμπερο: Χ’’Δαμιανού. Αλλαγές: Σάντσεθ, Αχιλλέως.

Ανόρθωσις (Μαρ. Κοντός): Κολάς, Β. Δημητρίου, Μιχαϊλοβιτς, Τσιάρτσκι, Στρουγκάρεβιτς, Γκιουλέ, Λίμπερο: Πλατρίτης. Αλλαγές: Γ. Κοντός, Γ. Χρυσοστόμου, Π. Χρυσοστόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ