Ανόρθωσις 4 – 2 Αραράτ: Νίκησε κούραση και διαιτησία

Δια πυρός και δια σιδήρου έφτασε σε ένα ακόμα τρίποντο η Ανόρθωση, μιας και φαίνεται ότι οι επιτυχίες του σωματείου στο παρκέ, φέρνουν σε κάποιους… αλλεργία. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με την Ανόρθωση να αναλαμβάνει νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για το προβάδισμα.

Ο Αραράτ ήταν η ομάδα που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 7ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη «Μεγάλη Κυρία» να έχει δοκάρι με τον Έλι τρία λεπτά αργότερα. Τελικά η υπεροχή των παικτών του Γιώργου Κυριάκου επιβραβεύτηκε στο 13ο λεπτό με το Βραζιλιάνικο δίδυμο να πρωταγωνιστεί, με τον Έλι σε ρόλο δημιουργού και τον Νενέ σαν εκτελεστή για το 1-1. Ο αρχηγός Μάρτινς ανέλαβε δράση στο 16ο λεπτό δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα στην Ανόρθωση με 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γιώργος Κυριάκου προσπάθησε με συνεχόμενες αλλαγές να διατηρήσει φρέσκα την πεντάδα, με τους φουτσαλιστές μας να δίνουν τον τρίτο αγώνα σε ένα εφταήμερο. Στο 31ο λεπτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Νενέ να δίνει έτοιμο γκολ στον Έλι για το 3-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε η φάση που λίγο έλειψε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Φουτσαλιστής του Αραράτ βρέθηκε στο παρκέ μετά από μονομαχία με τον Έλι, με τον Βραζιλιάνο να αποβάλλεται, δήθεν επειδή ήταν τελευταίος παίκτης. Σε ίδια ακριβώς φάση δευτερόλεπτα αργότερα με τον Λακκούφη να φεύγει μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, οι διαιτητές περιορίστηκαν σε κίτρινη κάρτα.

Ο Αραράτ μείωσε σε 3-2 στο 35ο λεπτό δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, ωστόσο ο Τουμαζής μετά από ασσίστ του Νενέ διαμόρφωσε στο 36ο λεπτό το τελικό 4-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ