Ανόρθωσις 2 – 1 Αναγέννηση: Ασόβαρη εμφάνιση!

Με αχ και βαχ, η Ανόρθωση επικράτησε της Αναγέννησης στον πρώτο από τους δύο αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου, πραγματοποιώντας μετριότητα έως κακή εμφάνιση. Ο Εντλοβού ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 83ο λεπτό, με το οποίο η ομάδα μας πήρε τη νίκη. Με αυτά που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, κάθε άλλο παρά άνετα μπορούμε να νιώθουμε εν όψει του επαναληπτικού!

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Χωρίς πολλές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα παρέταξε ο Άντρε Πάους, διατηρώντας τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Λαϊφης και Οικονόμου, ενώ στα άκρα έπαιξαν οι Νούχου και Γκάμπριελ. Στη μεσαία γραμμή κινήθηκαν οι Μαϊσουράτζε, Μαραγκός και Ορλάντι, ενώ τον Κουλούρη τροφοδοτούσαν οι Κάλβο και Αβραάμ.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με διάθεση να ψάξει το γρήγορο γκολ παρουσιάστηκε η Ανόρθωση η οποία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 3ο λεπτό με τον Κουλούρη να μη μπορεί να σκοράρει μετά από σέντρα του Αβραάμ. Στο 13ο λεπτό το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Μάστρου, ενώ το γκολ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο Μαϊσουράτζε έκανε τη σέντρα-σουτ που κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κουλούρης κάρφωσε τη μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό για το 1-0. Η ομάδα δε συνέχισε στις ίδιες στροφές καταγράφοντας την επόμενη αξιόλογη φάση στο 44ο λεπτό με την εξ επαφής κεφαλιά του Ορλάντι να φεύγει πάνω από τα δοκάρια, ενώ το σουτ του Αβραάμ εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις, αποκρούστηκε από τον Μάστρου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με τον Μαραγκό να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 51ο λεπτό ξεκίνησε η επανάληψη, με τον αρχηγό από το ύψος της μεγάλης περιοχής να πιάνει το σουτ που έφυγε μόλις έξω. Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκάμπριελ βρήκε τον Ορλάντι μόνο στο ύψος του πέναλτι με τον Ισπανό να κάνει το σουτ που κατέληξε σε σώματα αμυντικών. Η μέτρια παρουσία τιμωρήθηκε στο 66ο λεπτό όταν ο Νούχου έχασε τη μονομαχία και στην εξέλιξη της φάσης η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Άντρε Πάους έκανε τριπλή αλλαγή με τους Μαρτίνες, Μακρή και Εντλοβού να παίρνουν τις θέσεις των Αβραάμ, Μαραγκού και Κουλούρη. Στο 83ο λεπτό ήρθε το γκολ που απέτρεψε τα… εμφράγματα με τον Εντλοβού να κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το 2-1.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ