Αναγέννηση Δερύνειας – Ανόρθωσις (Ζωντανά)

Επαναληπτικός αγώνας με την Αναγέννηση για τον θεσμό του Κυπέλου και η Ανόρθωση έχει ως παρακαταθήκη του πρώτου αγώνα το υπέρ της 2-1 το οποίο ήρθε μετά από την πολύ κακή της εμφάνιση αλλά και την σθεναρότητα του αντιπάλου.

Έτσι, ο Αντρέ Πάους δεν επιθυμεί απλά να δει την ομάδα του να περνά στην επόμενη αλλά να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση, συνέχεια αυτής στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην ΑΟΑΝ.

Η αναμέτρηση ως γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος» και ο αγώνας είναι τηλεοπτικός από τα κανάλια της cytavision (θέση 201).

Ο Ολλανδός τεχνικός επέλεξε τους Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Χόλκερσον, Οικονόμου για το κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα παραταχθούν οι Τζανακάκης και Σβεσχλέν. Η τριάδα του κέντρου απαρτίζεται από τους Μαραγκό, Μαϊσουράντζε και Μαρτίνες ενώ στην κορυφή παρατάσσονται οι Αβραάμ, Κάλβο στα άκρα και ο Εντλοβού στην κορυφή.

[vfv id=”40″]

 

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Νικόλας Νικολάου και βοηθοί του οι Τηλέμαχος Τηλεμάχου, Νεόφυτος Ζαχαρίου ενώ τέταρτος είναι ο Γεώργιος Κωνσταντίνου. Παρατηρητής του αγώνα είναι ο Ανδρέας Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ