Μήτρου: «Είναι πολλά που πρέπει να αξιολογήσουμε»

Στον SuperΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου για τα μεταγραφικά και άλλα ζητήματα και σας την αναδημοσιεύουμε αυτούσια όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην σελίδα του σταθμού sport-fm.com.cy

Για τον Ίσμα Γκονσάλβες
«Θα περάσει σήμερα από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ο Ίσμα Γκονσάλβες. Θα αξιολογήσουμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Αν είναι θετικά τα αποτελέσματα, τότε θα συζητήσουμε μαζί του. Δεν υπάρχει όμως τίποτα κλειστό, τίποτα δεδομένο.
Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει, θεωρεί ότι εδώ στην Ανόρθωση βρήκε ένα σταθμό που μπόρεσε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολλά όμως που πρέπει να αξιολογήσουμε πριν να αποφασίσουμε. Δεν είναι τίποτα βέβαιο» είπε αρχικά ο κ. Μήτρου μιλώντας για το θέμα Γκονσάλβες.

Για το πως προέκυψε η περίπτωση του;
«Ο ίδιος έριξε γέφυρες επικοινωνίας θέλοντας να επιστρέψει. Η περίπτωση Σουμαχόρο φαίνεται να μην προχωρά παρά την προφορική συμφωνία που είχαμε. Προχωράμε παρακάτω».

Αν συνδέεται το θέμα Γκονσάλβες με το θέμα ακραίου επιθετικού;
«Να δούμε πρώτα αν θα έρθει ο Γκονσάλβες, αν θα κινηθούμε και για ακραίο επιθετικό είναι διαφορετικό θέμα».

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά…
«Στο μυαλό της προπονητικής ομάδας άρχισε να ξεκαθαρίζει το τι θέλουν. Από κει και πέρα είναι και θέμα διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις λίστες. Κάνουμε υπομονή έχοντας και εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ της ομάδα μας».

Αν τελείωσε το θέμα Αμπουρτζάνια στην Ταραγόνα;
«Δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά. Η Ταραγόνα τον παρουσίασε, εμείς περιμένουμε τα έγγραφα υπογεγραμμένα και τα χρήματα. Μόλις τα εξασφαλίσουμε θα ελευθερώσουμε τον ποδοσφαιριστή από το ηλεκτρονικό σύστημα. Θ πάρουμε ένα σεβαστό ποσό σαν αποζημίωση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Για την αποθεραπεία του Ζοάο Βίκτορ;
«Είναι ακόμα στο εξωτερικό, θα έρθει από βδομάδας στην Κύπρο για να αρχίσει κάποιες ασκήσεις και σιγά, σιγά να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει προπονήσεις. Υπάρχει ικανοποίηση από τους γιατρούς για την πορεία της αποθεραπείας του».

Για το παιχνίδι με την Δόξα…
«Αυτό που στεναχώρησε τον προπονητή και τον εκνεύρισε είναι ότι η ομάδα παρουσιάστηκε κάτω από τις πραγματικές της δυνατότητες στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση. Περιμένουμε περισσότερη αγωνιστική πειθαρχεία είτε παίζουμε με τον πρώτο της πρώτης κατηγορίας είτε παίζουμε με τον τελευταίο της τελευταίας κατηγορίας. Θέλουμε η ομάδα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, η Δόξα έδειξε απέναντι στους μεγάλους πόσο καλή ομάδα είναι και συνεπώς πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ