Γιαν Κόπριβετς: «Πρέπει να τα κερδίσουμε…»

Εάν η Ανόρθωση θέλει να δει πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα, τότε τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσει, δηλώνει στο themasports.com ο Σλοβένος τερματοφύλακας της «Μεγάλης Κυρίας», Γιάν Κόπριβετς. Παράλληλα, ο φύλακας άγγελος της κυανόλευκης εστίας, τόνισε πως ο κόσμος αποτελεί τον 12ό παίκτη της ομάδας και εύχεται να συνεχίσει η μαζική προσέλευση του στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου

Γιαν, είχατε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια. Το ισόπαλο αποτέλεσμα πως το κρίνεις;
«Σε σχέση με το τι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Παίξαμε πολύ καλά, ίσως το καλύτερο μας παιχνίδι αυτή την σεζόν. Ξεκινήσαμε το 2016 παίζοντας πολύ καλά αλλά χωρίς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι, στο τέλος δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι θα δούμε αυτά που θέλουμε».

Δεν πιστεύεις δηλαδή ότι οι δυο χαμένοι βαθμοί ήταν βήμα προς τα πίσω για την Ανόρθωση.
«Ήταν στα σίγουρα, γιατί η Ομόνοια δεν δημιούργησε κάτι στο ματς. Είχαν κάποιους παίκτες έξω και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία όπως και στη Λευκωσία. Ένας βαθμός και προχωράμε».

Για τα επόμενα παιχνίδια πιστεύεις η Ανόρθωση μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες;
«Έχουμε δυο παιχνίδια εκτός έδρας με Δόξα και Αγία Νάπα και δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια για μας. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να βλέπουμε προς τα πάνω».

Τι πιστεύεις ήταν αυτό που δεν είχε η Ανόρθωση με την Ομόνοια και δεν σκόραρε. Ήταν μόνο η ατυχία;
«Σίγουρα γιατί αν έχεις δυο δοκάρια είναι ατυχία αυτό. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, έτσι στο τέλος πήραμε τον ένα βαθμό και προχωράμε».

Ένα σχόλιο για τους φίλους της Ανόρθωσης που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο ματς με την Ομόνοια;
«Είναι πραγματικά πολύ καλοί και ελπίζω να έρχονται σε κάθε ματς τόσα μαζικά γιατί είναι πολύ σημαντικοί για μας και πραγματικά είναι ο 12ος μας παίκτης στο γήπεδο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ