Την γλυτώσαμε με Ολαϊτάν! (Τι λένε για Εντέ)

Ένας από τους στόχους του περσινού τεχνικού διευθυντή Τετ φαν Λίουεν, ήταν ο Μάικ Ολαϊτάν του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η κάθοδος στην Κύπρο δεν έγινε κατορθωτή πέρσι όμως φέτος παίχτης και τεχνικός διευθυντής συνεργάστηκαν στην Τβέντε.

Το αποτέλεσμα; Ο Ολαϊτάν ψηφίστηκε ως μια από τις χειρότερες μεταγραφές στο φετινό πρωτάθλημα από την ολλανδική αθλητική ιστοσελίδα voetbalprimeur.nl. Μαζί του, ακόμα μια μεταγραφή της Τβέντε, ο Thomas Agyepong ενώ ο «δικός» μας Τσινεντού Εντέ βγήκε αναπληρωματικός του.

Michael Olaitan (FC Twente)

Ο Olaitan το μόνο που κατάφερε με τον Ολυμπιακό Πειρειώς ήταν ένα γκολ στο Champions League με αντίπαλο τη Manchester United. Ο άσχημος απολογισμός του μετά από 15 αγώνες στην Twente είναι μηδέν γκολ! Όχι και η καλύτερη ψαριά για τον ντετέκτιβ Ted van Leeuwen.

Thomas Agyepong (FC Twente)

Απλά ένα ανόητο λάθος της Twente στα φτερά ο Thomas Agyepong. Φυσικά, είναι δύσκολο να ψωνίζεις με άδειο πορτοφόλι, αλλά γιατί να επιλέξεις ένα άπειρο, τραυματία Γκανέζο από την Αγγλία; Ο Agyepong (δανεισμένος από τη Manchester City) έφτασε με τραυματισμό στο πόδι και όταν μετά από οκτώ παιχνίδια έπαιξε άφησε φτωχές εντυπώσεις. Ο Τσινεντού Εντέ θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ