Σβέχλεν ή Νούχου;

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά που προκύπτουν για την ενδεκάδα της Κυριακής, είναι κατά πόσο ο Αντρέ Πάους θα διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Σβέχλεν ή αν θα επαναφέρει τον Ράζακ Νούχου.

Ο Γάλλος μπήκε στην ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και βγήκε τρία παιχνίδια μετά, στο παιχνίδι με το Παραλίμνι, με τον Γκανέζο να αγωνίζεται ένα παιχνίδι και να επιστρέφει στον πάγκο.

Στα ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ο Γάλλος τα πήγε πολύ καλά, κρατούσε τη γραμμή του και ήταν από τους διακριθέντες. Στο παιχνίδι με τον Άρη, εκεί που η Ανόρθωση ήθελε να επιτεθεί και ήθελε δυνατά άκρα, φάνηκαν οι αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι του ο Λίο Σβέχλεν, μιας και είναι πολύ πιο αμυντικογενής οπισθοφύλακας σε σχέση με τον Νούχου.

Ο Γκανέζος επέστρεψε στο παιχνίδι με το Παραλίμνι, κέρδισε το πέναλτι χάρις σε δική του επέλαση, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει τα αμυντικά λάθη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ως εκ τούτου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Νούχου.

Πλέον το μεγάλο ερωτηματικό που προκύπτει, είναι εάν ο Πάους κρατήσει στην ομάδα τον Σβέχλεν ή αν θα επαναφέρει τον Νούχου. Από τη μια, η Ανόρθωση θα θέλει να επιτεθεί, θα θέλει δυνατά άκρα που να πατούν περιοχή που εδώ υπερτερεί ο Γκανέζος, από την άλλη όμως η Νέα Σαλαμίνα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και θα πρέπει να προσέξουμε τις επιστροφές ιδιαίτερα των ακραίων οπισθοφυλάκων κάτι που Σβέχλεν το κάνει καλύτερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ