Οι πιθανοί έντεκα του Χάβου

Με 3 σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ αλλά αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης καθότι οι δυο από αυτές (Σαμπού – Νιάνγκ) ήταν εκτός και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής που οι κίτρινοι της Λεμεσού κέρδισαν με 2-1 την Ομόνοια.

Η ΑΕΛ θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της για πρώτη φορά φέτος και για αυτό ο προπονητής της Μάκης Χάφος αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στηριζόμενος κυρίως στις πολύ καλές μονάδες των Ντεγκρά, Αιρόσα, Σαρδινέρο και Κουταντέρ.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν αναμένεται να παραταχθεί ο Ματίας Ντεγκρά. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Αιρόσα και στο αριστερό ο Ρομπέρ. Οι απουσίες στο κέντρο της άμυνας των Σαμπού και Σιέλη υποχρεώνουν τον Ελλαδίτη προπονητή να χρησιμοποιήσει τους Σοάρες και Αντράντε εκεί, δυο ποδοσφαιριστές γνωστούς από το πέρασμα τους από την Ομόνοια ως αμυντικά χάφ.

Στον χώρο του κέντρου η τριάδα αποτελείται από τους Οχένε, Ελευθερίου και τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Κουταντέρ.

Στην επίθεση, ο πανύψηλος Νοτιοαφρικάνος Νιάνγκ είναι εκτός αποστολής και ο Χάβος χρήζει επιθετικό για τις ανάγκες του αγώνα τον γρήγορο Σαρδινέρο. Στα άκρα θα παραταχθούν οι Σταύρου και Φέλτσερ… στα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ