Ο τελευταίος του πρώτου γύρου

Ο αγώνας με το Παραλίμνι το προσεχή Σαββάτο, θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του πρώτου γύρου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016 που βρήκε την Ανόρθωση να πραγματοποιεί μια αήττητη πορεία εντός αγωνιστικού χόρτου και να δέχεται την ήττα μόνο στον αγώνα με τον Απόλλωνα που ως γνωστό κρίθηκε στα δικαστικά έδρανα. Σε αυτό το γύρο η Ανόρθωση βρέθηκε να μαζεύει ήδη 12 περισσότερους βαθμούς από ότι πέρσι, διπλασίασε σχεδόν τα ποσοστά σκοραρίσματος από στημένες φάσεις ενώ για πρώτη φορά επί εποχής Πάους πήρε βαθμούς στο ΓΣΠ μια έδρα στην οποία πέρσι δεν πανηγύρισε ούτε πόντο.

Σίγουρα ο ολλανδός προπονητής θα θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο και αυτός δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα η οποία την αγωνιστική που μας πέρασα, «παραχώρησε» ισοπαλία στην Ομόνοια – αυτή την κυνηγούσε στο τέλος – αν και είχε 8 συνολικά απουσίες από τον αγώνα του ΓΣΠ.

Παράλληλα θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες στο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα όποιες αυτές κι αν είναι ή ακόμη και της δύσκολης εξόδου της Ομόνοιας με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ