Κομβικής σημασίας παιχνίδι

Το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι ή μπορεί να ειπωθεί ότι εύκολα – δύσκολα η Ανόρθωση θα το «πάρει». Κάθε άλλο αφού η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων δεν προδιαθέτει κάτι τέτοιο.

Η Ανόρθωση, έστω και αν παίρνει τα παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο μέσα στο γήπεδο δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο αυτή τη χρονική στιγμή. Η εμπειρία όμως και η ποιότητα του ρόστερ – κάτι που έλειπε από την περσινή ομάδα – της δίνει το δικαίωμα να διαχειρίζεται πολύ καλά τα αποτελέσματα ή και τα δεδομένα του παιχνιδιού. Μαγκιά της φυσικά μιας και οι συνοδοιπόροι προς τον τίτλο δεν κάνουν και περισσότερα από αυτά που κάνει η Ανόρθωση. Σε αυτή τη φάση η ικανότητα της «Κυρίας» στην διαχείριση των αγώνων, είναι αρκούντος ικανοποιητική στο να κρατηθεί η ομάδα στα ψηλά υλοποιώντας του στόχους που εξαρχής είχαν τεθεί.

Στο δια ταύτα του παιχνιδιού, η Ανόρθωση καλείται να συνεχίσει από εκεί που έμεινα και να πάρει το σημαντικό παιχνίδι με την συμπολίτισσα έστω και με άλλη μια «επαγγελματική» νίκη.

Η Νέα Σαλαμίνα τη φετινή χρονιά είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παρά τη συντριβή της από τον ΑΠΟΕΛ κατάφερε και ανέκαμψε άμεσα και όπως όλα δείχνουν είναι η ομάδα που κλειδώνει την εξάδα για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, εκεί που θα κριθούν τα πάντα.

Άρα ως ντέρμπι κομβικής σημασίας και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί ο αυριανός αγώνα για την «Μεγάλη Κυρία» που καλείται να βρει τους τρόπους και να κερδίσει την επικίνδυνη και ικανή για την ζημιά Νέα Σαλαμίνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ