ΑΕΚ 1 – 5 Ανόρθωσις: Φορτσάτη «Κυρία» πάει για ντέρμπι κορυφής

Υπό το βλέμμα του Χρίστου Πουλλαϊδη, η φουτσαλική Ανόρθωση δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ, της οποίας επικράτησε με 1-5 στο «Κίτιον» με την ομάδα μας τυπικά φιλοξενούμενη. Το δυνατό ξεκίνημα που έφερε το 0-1 μόλις στο 1ο λεπτό με δράστη τον Τουμαζή ήταν προμήνυμα του τι θα επακολουθούσε με την Ανόρθωση να χάνει πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίς την αναμέτρηση.

Στο 8ο λεπτό ο Κάρλος σημείωσε το 0-2 για να μειώσει η ΑΕΚ λίγο αργότερα σε 1-2. Με γκολ του Νενέ στο 18ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου η Ανόρθωση πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 1-3. Στο 7ο λεπτό της επανάληψης και 27ο του αγώνα ο Μάρτινς έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για κάτι θετικό γράφοντας το 1-4, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 1-5, τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Με το αποψινό τρίποντο η Ανόρθωση συνέχισε την αλάνθαστή της πορεία εκτός έδρας, έχοντας ως μοναδική απώλεια στις επτά πρώτες στροφές την εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στη μεγάλη πρόκληση της επόμενης εβδομάδας και το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο «Κίτιον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ