Η δεύτερη πιο δύσκολη έξοδος είναι στο Τσίρειο

Αν θέλουμε να μιλάμε για σημασία νίκης, αλήθεια ποια μπορεί να είναι μεγαλύτερη;
Η Ανόρθωση σε λίγο κοντράρεται με την ΑΕΛ μέσα στο «Τσίρειο». Μια έδρα που στον πρώτο γύρο έχασε 3 βαθμούς έστω κι αν αυτοί κατακυρώθηκαν στον Απόλλωνα από τον Αθλητικό Δικαστή, και που στον δεύτερο γύρο έχει την δυνατότητα να μαζέψει άλλους έξι.

Η αρχή πρέπει να γίνει από τα απόψε. Είναι επιβεβλημένη η νίκη κυρίως για να κρατήσει την Ανόρθωση στην κορυφή μιας και την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι στην Λευκωσία μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ. Εκεί, όπως και να΄χει κάποιοι εκ των δυο ή ακόμη καλύτερα και οι δυο θα έχουν βαθμολογικές απώλειες. Έτσι η Ανόρθωση καλείται με νίκη να βάλει την έξτρα πίεση που απαιτείτε στους άλλους δυο τις τριάδας καθότι η ΑΕΛ είναι ομάδα παγίδα που δυστυχώς για μας την αντιμετωπίζουμε στο καλύτερο της σημείο από την έναρξη της φετινής χρονιάς.

Αν επιτευχθεί η νίκη, η Ανόρθωση θα κάνει την απόδραση από την δεύτερη πιο επικίνδυνη έξοδο για τον 2ο γύρο. Θυμίζουμε ότι η «Κυρία» μέχρι και την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει να δώσει συνολικά 7 εκτός έδρας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού… με την πιο σοβαρή έξοδο να είναι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ και την δεύτερη με την ΑΕΛ σήμερα. Όχι πως τα άλλα δεν κρύβουν παγίδες, αλλά τα κρίσιμα είναι με ΑΕΛ στο Τσίρειο και ΑΕκ στο ΓΣΖ.

Θα είναι πολλά τα θετικά αν η Ανόρθωση περάσει και από το Τσίρειο. Θα παραμείνει σε τροχιά κορυφής, θα βάλει πίεση στους άλλους 2 πρωτοπόρους και επίσης, θα βγάλει νωρίς μια επικίνδυνη έξοδο από το πρόγραμμά της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ