Φάνηκαν νωρίς οι προθέσεις της ΑΕΛ

Νωρίς φαίνονται οι προθέσεις του αντιπάλου αρχής γενομένης από την διάθεση των εισιτηρίων. Η διοίκηση της ΑΕΛ δεν το έπαιξε επιλεκτικά προασπίστρια της έδρας της και ανακοίνωσε 3000 εισιτήρια για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, κάτι που έφερε ικανοποίηση στον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας» που κατά πάσα πιθανότητα θα εξαντλήσει τα εισιτήρια.

Στην προηγούμενη αποστολή της Ανόρθωσης στο Τσίρειο, οι μπλε της Λεμεσού δυναμίτισαν το κλίμα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου τους, διέθεσαν μόλις 1200 εισιτήρια για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, έδωσαν την γωνιά ενώ χρησιμοποίησαν για «ασφάλεια» κάγκελα οικοδομής καρφωμένα σε πλαστική βάση.

Λίγες βδομάδες αργότερα, ο Απόλλωνας φιλοξενούσε την ΑΕΚ και τα μέτρα και οι εξαγγελίες τους πήγαν στον βρόντο. Η προάσπιση της έδρας τους ήταν μόνο όταν θα αγωνιζόταν η Ανόρθωση δείχνοντας τις προθέσεις τους ευθείς εξαρχής.

Ίδιο γήπεδο διαφορετική αντιμετώπιση λοιπόν και γι΄αυτό με την ΑΕΛ θα δώσουμε τον αγώνα μας στο γήπεδο, διεκδικώντας και οι δύο ομάδες τη νίκη. Εκεί που πρέπει να παίζονται και να κρίνονται οι αγώνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ