Να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει με πάθος και αποφασιστικότητα την προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου επικοινωνεί με τα μέλη του και τον υπόλοιπο κόσμο της Ανόρθωσης και τον καλεί να στηρίξει με πάθος και αποφασιστικότητα την προσπάθεια να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή με κάθε κόστος. Καλούμε τους πάντες να παραμείνουν προσγειωμένοι και συσπειρωμένοι τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες.

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικότατο και αρκετά δύσκολο αγώνα με μιαν ομάδα που δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική της θέση. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα η συνεχής στήριξη και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε την εξέδρα μας ντυμένη στα μπλε και κατάμεστη. Ασταμάτητη φωνή, παλμό και η εξέδρα να «χορεύει» στους ρυθμούς μας. Πάμε με μοναδικό στόχο το διπλό και το ΑΗΤΤΗΤΟ εντός γραμμών. Επειδή εκτός αυτών κάποιοι μερίμνησαν διαφορετικά.

Για τον αγώνα του Σαββάτου προ συγκεντρωνόμαστε ΟΛΟΙ από νωρίς στο οίκημα μας στα Πολεμίδια και απ’ εκεί θα ξεκινήσουμε μαζικά με αυτοκινητοπομπή για το τσίρειο στις 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ. Εννοείται πως τα πάρτι θα ξεκινήσουν μια νύχτα πριν στα οικήματα του Παν.Συ.Φι γι’ αυτό στηρίξετε όλοι και «ζεσταθείτε» μαζί μας. Για εισιτήρια θα ενημερωθείτε από τα κατά τόπους κλιμάκια.

Και επειδή η δράση δεν σταμάτησε ποτέ αύριο έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα παιχνίδι κορυφής. Μετά την φάπα στο γρασίδι ήρθε και η ώρα του παρκέ. Αύριο στις 20:30 το «κίτιον» πρέπει να είναι κατάμεστο από κόσμο να νικήσουμε το κατεστημένο παντού. Καλούμε όλα τα μέλη μας να προ συγκεντρωθούν η ώρα 20:00 έξω από το στάδιο και όλοι μαζικά να κατευθυνθούμε για το πέταλο. Τόσο για το φούτσαλ όσο και για τσίρειο ακολουθάμε τις οδηγίες των οργανωτών και των υπευθύνων του Συνδέσμου.

Υ.Γ. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στα τμήματα της πετόσφαιρας γυναικών & ανδρών που δίνουν αγώνες κυπέλλου απόψε και Παρασκευή αντίστοιχα. Ελπίζουμε σύντομα να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών όπως αρμόζει στο Σωματείο μας.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ