40 χρόνια μετά τους καίει τόσο πολύ

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Όπως όλοι γνωρίζουμε σε ένα κρίσιμο αγώνα Κυπέλου, (νοκ αουτ) ή ένα τελικό καλύτερα, όταν μια ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ αναγκάζεται να πιέσει ψηλά, να βγάλει όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές ψηλά, ακόμη και σε ένα στημένο προς το τέλος του αγώνα να προωθηθεί και ο τερματοφύλακας.

Όσο προχωράτε διαβάζοντας αυτά που σας γράφω, σας έρχεται η φάση με τον τερματοφύλακα της Ένωσης Αμπάρη, στον προχθεσινό αγώνα να μην προλαβαίνει καν να προωθηθεί και μετά να τρέχει να μαζέψει την μπάλα μέσα από τα δίκτυα του.

Μπορεί για τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους αυτό να προκάλεσε κάποια έκπληξη καθώς στον αγώνα υπήρχαν ακόμη 3 λεπτά για αντίδραση από την πλευρά των γηπεδούχων. Όμως για τον ίδιο τον Ελλαδίτη πορτιέρο και για την ομάδα του καμιά έκπληξη δεν προκάλεσε καθώς όπως σας ανάφερα πιο πάνω σε ένα ΤΕΛΙΚΟ όλα επιτρέπονται!

Ναι, αυτοί οι Κύριοι έτσι βλέπουν κάθε αναμέτρηση με την Ανόρθωση, σαν τον ΤΕΛΙΚΟ της ζωής τους…   Όμως ας είναι καλά ο Ντίνο, ο Νίκο, ο Γιαν και η υπόλοιποι παρέα που τους χάλασε για ακόμη μια φορά τα όνειρα τους όπως αυτά του πραγματικού τελικού του 1975, που ακόμη και 40 χρόνια μετά τους καίει τόσο πολύ!

Α.Π
 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ