Ξεκινά η διαδικασία έκδοσης του βιβλίου Ιστορίας! Ζητούνται δωρητές!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, στην επίσημη ιστοσελίδα, η Ανόρθωση ενημέρωσε πως η διαδικασία συγγραφής του βιβλίου ιστορίας του συλλόγου, το οποίο είχε υποσχεθεί η επιτροπή των 100χρόνων υπό τον Σάββα Κάκο, έφθασε αισίως στο τέλος της.

Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε επιθυμεί να δει το όνομα του να αναγράφεται στους δωρητές του βιβλίου, μπορεί να το πράξει εντός των επόμενων 15 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

Όπως έχει ανακοινωθεί προ μηνών, το Διοικητικό Συμβούλιο ανέλαβε να εκπληρώσει την παλαιότερη δέσμευση της αποπεράτωσης της συγγραφής και εν συνεχεία της έκδοσης του βιβλίου Ιστορίας του Συλλόγου μας, για τον πρώτο αιώνα ζωής του.

Η διαδικασία συγγραφής του βιβλίου έχει φτάσει αισίως προς στο τέλος της και εντός Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία έκδοσης. Καλούμε, οποιοδήποτε φίλο της Ανόρθωσης επιθυμεί να προβεί σε εισφορά η οποία να αναγραφεί στο βιβλίο, όπως μας ενημερώσει και το πράξει σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των 15 ημερών από σήμερα.

Οι εισφορές που είχαν ληφθεί προ ετών για το βιβλίο έφταναν στο ύψος των 15 χιλιάδων ευρώ έκαστη. Θεωρούμε δίκαιο συνεπώς, το ίδιο ύψος να έχουν και οι εισφορές που θα γίνουν δεκτές τώρα.

Ευελπιστούμε στην βοήθεια των Ανορθωσιατών που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, προκειμένου να παράξουμε ένα έργο το οποίο θα αποτελεί μελλοντικό σημείο αναφοράς για την Ιστορία, όχι μόνο του Συλλόγου μας, αλλά και αυτής ακόμα της πατρίδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ