Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Δεν υπάρχει πραγματικά μεγαλύτερη ηδονή, από το να διαβάζεις μετά από στραβοπάτημα του θρήνου δηλώσεις των ανθρώπων του, με τις οποίες καταφέρονται κατά της διαιτησίας.

Είναι μια τακτική που μόνο τυχαία δεν γίνεται, καθώς αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του άλλοτε αντικειμενικού και μη αποελίστα Πετεβίνου μετά το κλαρίνο στο Γ.Σ.Π:

«Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον διαιτητή τι είδε και δεν έδωσε το πέναλτι σε ένα κομβικό σημείο». 

Ξέχασες μάλλον να μας πεις και για το οφσάιντ που δόθηκε στον Λαΐφη, και που στη συνέχεια ο Βάτερμαν του έκανε δολοφονικό φάουλ μέσα στην περιοχή. Ή την κόκκινη του Αστίθ πάνω στον Μακρή στο 2ο πέναλτι. ‘Η ακόμη και στην φάση που διαμαρτύρεσαι ότι ο Κόπριβετς κινήθηκε και έπαιξε ΚΑΘΑΡΑ την μπάλα, σε σύγκριση με την αρχηταλεντάρα τον Πίερο, που κινήθηκε προς τον τερματοφύλακα για να εκμαίευση το πέναλτι; Γαργάρα αντικειμενικέ Πετεβίνε;;

Μάλιστα σε οπαδικές βοθροσελίδες τους, γράφουν για σκληρό παιχνίδι από πλευράς των δικών μας ποδοσφαιριστών. Προσωπικά δεν είδα σκληρό παιχνίδι στο Γ.Σ.Π και από τις δύο ομάδες. Το ίδιο είδε όλη η Κύπρος.

Δεν είναι αυτοί που κατά διαστήματα όταν οι χασάπηδες Καρλάο και Μοράις «δολοφονούν» αντίπαλους ποδοσφαιριστές, μιλούν για «αντρικό σπορ»;

Εκτός και αν αποφάσισαν να το γυρίσουν στο μπαλέτο και να γίνουν οι μπαλαρίνες με τα πορτοκαλιά.

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ