Σπάζει ή δεν σπάζει το δίδυμο στη μεσαία γραμμή;

Πολύς λόγος γίνεται μετά το παιχνίδι με την Πάφο, εάν το δίδυμο Πελέ και Βίκτρο μπορεί να σπάσει ή όχι.

Από τη μια οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από τους πιο ποιοτικούς στο ρόστερ. Ο μεν Βραζιλιάνος με παραστάσεις στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και ο δε Πορτογάλος έφθασε μέχρι και την Ίντερ. Η εμπειρία τους και ιδιαίτερα το το ταλέντο τους, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Ούτε πως γνωρίζουν πολλά καντάρια μπάλα, είναι κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλθμού.

Το ερώτημα που βασανίζει τους Ανορθωσιάτες, είναι αν οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές μπορούν να συνυπάρχουν στη μεσαία γραμμή; Ο ένας δεν συμπληρώνει τα κενά του άλλου και ως εκ τούτου δημιουργείται πρόβλημα στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Όμως και οι δύο είναι ακρως ποιοτικοί και μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Ζοάο Βικτόρ στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, δοκιμάστηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού από τον Αντρέ Πάους. Θέση την οποία και αγωνίστηκε και άλλες φορές στην καριέρα του, ιδίως τα χρόνια που ήταν στη Μαγιόρκα. Δεν αποκλείεται στο μέλλον, ο Αντρέ Πάους να προχωρήσει σε μετατόπιση του Βικτόρ. Ας μην ξεχνάμε, πως κάτι τέτοιο έκανε συχνά πυκνά πέρσι με τον Μάκο, που τον μετατόπιζε στην αμυντική γραμμή, είτε λόγω απουσιών είτε για λόγους τακτικής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ