Σημαντική λύση στα χέρια του Πάους

Ήρθε περισσότερο ως η επιλογή για να καλύπτει απουσίες στα άκρα της αμυντικής γραμμής, όμως με την παρουσία του στις προπονήσεις κέρδισε την θέση από τον Γκάμπριελ Μούρα ο οποίος προοριζόταν για βασικός στο δεξί άκρο.

Στην αναμέτρηση με την Πάφο ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν κυρίως λόγω για τα απίστευτα τρεξίματα και χιλιόμετρα που διένυσε εντός αγωνιστικού χώρου.

Το Σάββατο όμως, προφανώς να μετατεθεί στο άλλο άκρο μιας και η απουσία του Ράζακ Νούχου λόγω της αποβολής του δημιουργεί κενό στο αριστερό άκρο. Έτσι, η λογική λέει ότι ο προπονητής της ομάδας Άντρε Πάους θα μετατοπίσει τον Μάνο στο αριστερό άκρο, τοποθετώντας τον Γκάμπριελ στην γνώριμη του θέση.

Το ευτύχημα είναι το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν κλήθηκε να καλύψει το κενό χωρίς προηγούμενη αγωνιστική παρουσία. Εν κατακλείδι όμως, η απόκτηση του αν και κούμπωσε αρκετούς κατά την ανακοίνωσή λύνει αρκετά τα χέρια του Πάους δίνοντας του βοήθειες είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ