Πλέον, το παίρνουν σοβαρά

Η προχθεσινή αγγελία για πρόσληψη εμπορικού διευθυντή σκόρπισε ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μέσα από σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη θετική του στάση στην απόφαση της διοίκησης.

Μετά τις «χρυσές» εποχές του Champions League και με τα … μαύρα γεγονότα που ακολούθησαν, είναι γεγονός πως η εμπορική αξία της Ανόρθωσης μειώθηκε. Η αγωνιστική κάθοδος, οι διοικητικές αστάθειες, οι πολλές οφειλές της ομάδας σε αρκετό κόσμο και γενικά το κακό κλίμα που επικρατούσε συνέβαλαν στο να χαθεί η εμπορική αξία της ομάδας, καθώς δεν αποτελούσε και το καλύτερο διαφημιστικό εργαλείο για εταιρείες και διαφημιστές που επιθυμούσαν να συνεργαστούν μαζί της.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πέρυσι. Η διοίκηση Πουλλαΐδη με το που ανέλαβε, αποφάσισε να επαναφέρει τη χαμένη αίγλη της ομάδας και να αποκαταστήσει το καλό όνομα της στην αγορά. O πρόεδρος, συχνά – πυκνά σε δηλώσεις του εστίαζε την προσοχή του στο να δημιουργηθεί καλό όνομα της ομάδας στην αγορά και σίγουρα δεν το έλεγε τυχαία. Ως επιχειρηματίας, γνωρίζει πολύ καλά ότι μια υγιής ομάδα σε όλα τα επίπεδα μπορεί να αυξήσει τα έσοδα και την εμπορική της αξία.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω είναι αλληλένδετα και με την αγωνιστική απόδοση/παρουσία των αγωνιστικών τμημάτων της Ανόρθωσης. Βάσει της προκήρυξης για την θέση του Εμπορικού Διευθυντή, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι πλέον η διοίκηση το παίρνει σοβαρά το θέμα και βγαίνει στο σεργιάνι για να βρει τον εκλεκτό, ο οποίος θα μπορέσει να προσελκύσει διαφημιζόμενους, να ενδυναμώσει τις σχέσεις της ομάδας με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες. Παράλληλα θα πρέπει να ανεβάσει το brand name της Ανόρθωσης στην τοπική αγορά όσο και στην τοπική κοινωνία.

Η Ανόρθωση ανέκαθεν πρωτοτυπούσε σε τέτοιου είδους θέματα και με την κίνηση της αυτή δείχνει ότι κινείται σε επαγγελματικές και σταθερές βάσεις για το μέλλον. Ευχόμαστε να γίνει η σωστή επιλογή και ο εκλεκτός να εργαστεί για το μεγαλείο του Φοίνικα. Το αγοραστικό κοινό της Ανόρθωσης δεν είναι τεράστιο όμως σίγουρα υπάρχει και είναι αρκετό και πρέπει να βρεθούν οι τρόποι και τα μέσα να το προσεγγίσει.

Στο παρελθόν, παρόμοιες ανακοινώσεις γινόντουσαν για επικοινωνιακούς λόγους και στην συνέχεια σταματούσαν εν τη γενέσει τους όμως, η παρούσα διοίκηση στο χρόνο της παρουσίας της απέδειξε ότι κάνει πράξη τις εξαγγελίες της και αναμένουμε να δούμε θεαματική αλλαγή στον τομέα που σήμερα η Ανόρθωση είναι ανύπαρκτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ