Νενέ στο Anorthosis24: «Είναι το πιο δύσκολο, παίζουμε στην έδρα μας και πάμε να κερδίσουμε»

Αποτελεί τον δολοφόνο των αντίπαλων διχτύων, καθώς σκοράρει με ρυθμούς πολυβόλου. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή της ομάδας μας, τον Νενέ, ο οποίος με δηλώσεις του στο Anorthosis24, σχολιάζει την απόδοση του αλλά απευθύνει και κάλεσμα για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά

Για το παιχνίδι με την Αραράτ

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν παρα πολύ καλό, ήμασταν δυνατοί. Δεχθήκαμε γκολ όμως μετά σκοράραμε τις δικές μας ευκαιρίες και ήμασταν μπροστά με 5-1. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε και δεχθήκαμε κάποια γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε με αποτέλεσμα να αγχωθούμε.»

Για την προσωπική του απόδοση

«Το πιο σημαντικό είναι πάντα η ομάδα, δεν παίζει ρόλο ποιος σημειώνει τα γκολ, ωστόσο είμαι χαρούμενος που τα σημειώνω και βοηθώ την ομάδα. Όμως το πιο σημαντικό, είναι πως στα 4 παιχνίδια έχουμε 12 βαθμούς και αυτό είναι που θέλω και με κάνει χαρούμενο.»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια

«Ακόμα ένα παιχνίδι, πιο δύσκολο από τα τέσσερα προηγούμενα, παίζουμε όμως στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι όμως ένα δύσκολο παιχνίδι.»

Για τον κόσμο της ομάδας

«Τους καλώ όλους να έρθουν στο παιχνίδι με την Ομόνοια, να μας υποστηρίξουν γιατί η στήριξη τους είναι πάρα πολύ σημαντική για να κερδίσουμε.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ