Μαισουράντζε στο Anorthosis24: « Έτσι και στη συνέχεια » (βίντεο)

Είναι ποδοσφαιριστής-σκυλί. Τρέχει, μαρκάρει και πιέζει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και αν χρειαστεί και παραπάνω. Πέρσι όταν μας τον σύστηνε ο Φαν Λίουεν στις περίφημες ωδές του ανέφερε πως τον πεθυμάς όταν δεν παίζει.

Φέτος, ξεκίνησε τη χρονιά από τον πάγκο στα τελευταία παιχνίδια όμως πήρε ξανά φανέλα βασικού. Χτες, απέναντι στον Άρη, ήταν ο γνωστός, πολύ καλός Ιράκλι Μαισουράτζε.

Τον βρήκαμε έξω από τα αποδυτήρια και δεν χάσαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε την άποψη του για το παιχνίδι.

Ορίστε τι μας είπε:

-Σημαντική νίκη σήμερα, δύσκολη. Τα σχόλια σου για το παιχνίδι;

-Δεν θα έλεγα οτι ήταν πολύ δύσκολο. Δεχθήκαμε ένα «άσχημο» τέρμα που μας πήρε πίσω αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο και πήραμε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς.

-Δεν ήμασταν τόσο καλοί σήμερα. Η εμφάνιση μας δεν ήταν και η καλύτερη…

-Δεν το νομίζω. Πρέπει να δούμε και τα στατιστικά και με βάση αυτά ήταν καλή. Αυτή είναι η γνώμη μου, ελέγχαμε το παιχνίδι, μαρκάραμε τους επιθετικούς τους, όποια δουλεία είχαμε, την κάναμε.

-Αυτό που εννοούσα ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο, όχι στο δεύτερο, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες…

-Εντάξει. Το δέχομαι αυτό. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, πολύ καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο το βελτιώσαμε αυτό και δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα.

-Τώρα, για τη σημασία της νίκης. Είπες και συ, 3 σημαντικοί βαθμοί, ειδικά μετά τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα, σωστά;

-Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό, σήμερα (ψες), αυτή τη στιγμή, είμαστε στη πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για τη ψυχολογία μας.

-Σχετικά με τη δική σου εμφάνιση. Φέτος δεν παίζεις όσο πέρσι. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό;

– Δεν γνωρίζω το λόγο που δεν παίζω. Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση.

-Και μια κουβέντα για τους οπαδούς;

-Θέλω εκ μέρους όλων μας να τους συγχαρώ, νιώθουμε την υποστήριξη τους και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας και τους εαυτούς μας. Θα ήθελα να τους ζητήσω αν είναι δυνατόν να έρθουν ακόμα περισσότεροι στη συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο δωδέκατος μας παίκτης.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Γεωργιανού μέσου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ