Με Μαϊσουράντζε και Κάλβο η αρχική; (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Με μοναδικό απών τον Ράζακ Νούχου λόγω της αποβολής του στον περασμένο αγώνα με την Πάφο, παρατάσσεται η Ανόρθωση στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Αντρέ Πάους και ως εκ τούτου έχει στην διάθεσή του πλειάδα ποδοσφαιριστών για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής εντεκάδας με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα την ανεβάσει σκαλοπάτι.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας προβλέπουμε πως επανέρχεται ο Γκάμπριελ Μούρα ούτως ώστε ο Μάνος Τζανακάκης να μετατοπιστεί στο αριστερό για να καλύψει το κενό της απουσίας του Νούχου, μια θέση την οποία γνωρίζει αρκετά καλά απο την παρουσία του στον Εργοτέλη. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Μάρκους Χόλκερσον και Κωνσταντίνος Λαΐφης.

[vfv id=”21″]

Στο χώρο του κέντρου ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή ένεκα της προβληματικής παρουσίας της εν λόγω γραμμής σε αρκετά παιχνίδια και κυρίως… την περασμένη αγωνιστική. Ο Ιράκλη Μαϊσουράντζε είναι έτοιμος να πλαισιώσει τον Βικτόρ σουλουπώνοντας έτσι αρκετά τα κενά στον χώρο καθώς επίσης και τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών. Στο ρόλο του επιτελικού δεν σηκώνει αμφιβολία μιας και στο ρόστερ της «Κυρίας» βρίσκεται το κορυφαίο δεκάρι στην Κύπρο Νίκολα Μαρτίνες.

Στη επιθετική γραμμή φαντάζει πιθανότερο το σενάριο… ο όχι και απόλυτα έτοιμος Κάλβο να πάρει την θέση του απογοητευτικού με την Πάφο Αντρέα Ορλάντι και στα αριστερά να παραμείνει ο Ανδρέας Αβραάμ. Στην κορυφή της, ο Ντίνο Εντλοβού.

Πλειάδα ποδοσφαιριστών παραμένουν στον πάγκο απόρροια του ποιοτικού βάθους της φετινής ομάδας. Σβεσχλέν, Πελέ, Αμπουρτζάνια, Μακρής, Ορλάντι, Κουλούρης είναι μερικά από τα «πρώτα ονόματα» που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στην εντεκάδα της «Κυρίας» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ