Μακρής στο Anorthosis24: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό παιχνίδι ως αλλαγή και σχεδόν με την είσοδο του, δημιούργησε το τέρμα της ισοφάρισης. Ο λόγος για τον Αντρέα Μακρή… Βρήκαμε τον Παφίτη επιθετικό χθες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ ζητώντας του να μας πει δυο λόγια για το παιχνίδι. Δείτε, επίσης, τι λέει για τον ίδιο αλλά και τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. «Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα για τον κόσμο» το χαρακτηριστικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέας στη κάμερα του Anorthosis24:

-Αντρέα, 1-1 με την ΑΕΚ, άσχημες εντυπώσεις μας άφησε το φινάλε. Η άποψη σου για το παιχνίδι;

-Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά μαρκαρίσματα. Και οι 2 ομάδες ήθελαν τη νίκη, το έδειξαν στο γήπεδο. Πιστεύω μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, κάποιες ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι όμως ότι στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το στόχο μας.

Βλέπουμε τη συνέχεια . Αυτό το παιχνίδι πέρασε, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, η ισοπαλία σίγουρα δεν μας ευχαριστεί, θέλαμε μόνο τη νίκη και για να ξεπεράσουμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία αλλά και για μας…Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές σε ευνοεί, κάποιες όχι. Βλέπουμε τη συνέχεια.

-Από κει και πέρα, νομίζω η στιγμή της αλλαγής σου ήταν ίσως η στιγμή του παιχνιδιού. Μπήκες, έβγαλες σχεδόν αμέσως την ασίστ για τον Ευθύμη. Δυο σχόλια για τη δική σου απόδοση;

-Εντάξει, εγώ πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο. Σίγουρα ήταν και για μένα σημαντικό αλλά και για τον Ευθύμη και για όλη την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να μπαίνουν οι αλλαγές και να δίνουν άλλο αέρα. Εγώ θα κάνω ότι μου ζητηθεί, η δουλειά μου είναι να παίζω για την ομάδα μου, για μένα, να βελτιώνω τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να παίρνει τους πόντους.

-Τέλος, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω, Ανόρθωσις-ΑΕΚ, ντέρμπι με παρουσία παιδιών, συνταξιούχων και γυναικών. Πως έζησες το παιχνίδι χωρίς παρουσία κόσμου και πως βλέπεις γενικά αυτά τα παιχνίδια που είναι κεκλεισμένων των θυρών;

-Όντως για ένα ποδοσφαιριστή είναι άσχημο να παίζει χωρίς τους οπαδούς του, χωρίς παλμό όμως αυτό είναι το κακό των τιμωριών. Γενικά, βλέπουμε σε όλη την Κύπρο ότι αυτές οι τιμωρίες υπάρχουνε έστω και αν κάποιες φορές είναι άδικα αλλά είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις μπροστά στο κόσμο και χωρίς κόσμο. Είναι σαν να παίζεις φιλικά.

Εντάξει, όμως πιστεύω πολύς κόσμος ήρθε στο γήπεδο…

-Προσωπικά, ανέφερα στη μετάδοση του παιχνιδιού ότι τα παιδιά ίσως και να έκαναν καλύτερη ατμόσφαιρα από τους μεγάλους…

– (Γέλια) Εντάξει, πιστεύω ήταν ικανοποιητική η παρουσία των παιδιών, των συνταξιούχων και των γυναικών όμως είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις μπροστά σε όλο τον κόσμο, να έρχεται ο κόσμος, να γεμίζει τα γήπεδα γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι για τους ποδοσφαιρόφιλους. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα για τον κόσμο, για όλο τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο χωρίς τον κόσμο είναι πολύ διαφορετικό…

-Και μια ατάκα, έτσι για το κλείσιμο, δεδομένου ότι ακολουθεί διακοπή και μετά ΑΠΟΕΛ;

-Τι να πω; Πάμε για τη νίκη με τον ΑΠΟΕΛ!

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του 20χρονου επιθετικού:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ