Κάλβο στο Anorthosis24: «Αγαπώ την Ανόρθωση»

Τσακώσαμε τον Τόνι Κάλβο έξω από τα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Του ζητήσαμε να πει δυο κουβέντες για το παιχνίδι αφού δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματα του μοιράζοντας μάλιστα και την πρώτη του ασιστ στο 1-0 με τον Κουλούρη. Ο Καταλανός εξτρεμ μας κατέθεσε την άποψη του τόσο για την χθεσινή νίκη, όσο και για τη συνέχεια. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά του για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ ενώ για ακόμα μια φορά ευχαρίστησε τον κόσμο.

Τι μας είπε αναλυτικά:

-Τόνι, μια σημαντική νίκη, συγχαρητήρια κατ’ αρχήν. Τα σχόλια σου για το παιχνίδι;

-Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τους οπαδούς. Για μας ήταν λίγο αγχωτικό στο γήπεδο επειδή αρχίσαμε να παίζουμε πολύ καλά, κατά τύχη ισοφάρισαν 1-1. Μετά έπρεπε να τρέξουμε, ξέρεις, για να σκοράρουμε δεύτερο τέρμα. Ήρθε σχετικά αργά το δεύτερο τέρμα αλλά ήρθε. Αυτό είναι το σημαντικο, οι 3 βαθμοί, νομίζω τώρα είμαστε πρώτοι με την ΑΕΚ περιμένοντας τον ΑΠΟΕΛ. Είμαστε χαρούμενοι, ακόμα μια βδομάδα που έχουμε καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε.

-Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες…

-Είναι αλήθεια.

-Ποίος ήταν ο λόγος κατά τη γνώμη σου;

-Δεν ξέρω. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω, δεν παίξαμε τόσο καλά. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά ξέρεις , στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις, δεν έκανες τίποτα, αλλά εντάξει το τελικό αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό. Είναι αλήθεια πως είμαστε η Ανόρθωση, πρέπει να παίζουμε καλά αλλά τη δεδομένη στιγμή το πιο σημαντικό για μας είναι οι 3 βαθμοί και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο.

-Και δυο λόγια για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα;

-Απίστευτο! Είμαι τυχερός που νίκησα τον ΑΠΟΕΛ δυο φορές μέσα στο γήπεδο του (εννοεί και τη νίκη του 2012) και είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις σαν ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου, παίξαμε φανταστικά, σαν ομάδα. Ο προπονητής το είπε αυτό και είναι αλήθεια, δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης, δεν υπήρχε κάποιος ήρωας σε εκείνο το παιχνίδι ήταν η ομάδα που δούλεψε και ήταν πραγματικά υπέροχο που νικήσαμε τον ΑΠΟΕΛ.

-Και την ερχόμενη βδομάδα, Παραλίμνι..

-Θα πάμε για τους 3 βαθμούς, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Φέτος, τα πάντα είναι ισορροπημένα στην κορυφή έτσι πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους 3 βαθμούς κάθε βδομάδα.

-Απλά για να προσθέσω, το Παραλίμνι πήρε ισοπαλία 2-2 από την Ομόνοια.

-Ναι το ξέρω, νομίζω ήταν μπροστά η Ομόνοια;

-Oχι, όχι, οπως και να’ χει…Τώρα όσον αφορά εσένα, γίνεσαι ολοένα και δυνατότερος;

-Ναι, προσπαθώ να δίνω συνέχεια περισσότερα. Ήμουν πολλές μέρες, μήνες εκτός και είναι μεγάλη διαδικασία. Βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, ο προπονητής πιστεύει σε μένα, παίζω αρκετά. Η δουλεία μου είναι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, την  αυτοπεποίθηση στον προπονητή μου κάθε βδομάδα. Σήμερα έδωσα την πρώτη μου ασίστ, είχα σουτ στο δοκάρι. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου αλλά το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, ο Κουλούρης ή ο οποιοσδήποτε είναι η ομάδα. Έτσι, είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

-Και δυο λόγια για τους οπαδούς;

-Να συνεχίσουν να μας βοηθούν. Τους χρειαζόμαστε, το λέω αυτό από τη πρώτη στιγμή που υπέγραψα εδώ γιατί ήμουν τυχερός να παίξω στον Άρη Θεσαλλονίκης και οι οπαδοί ήταν πολύ σημαντικοί για μας.

-Ναι, αλλά είμαστε καλύτεροι οπαδοί απ’ αυτούς του Άρη!

-Ναι! (γέλια) Είναι υποχρέωση μου και είναι αλήθεια. Είμαι εδώ 4 χρόνια, εκεί (στον Άρη) ήμουν 3,5. Αγαπώ την Ανόρθωση πάρα πολύ, τους αγαπώ (εννοεί τους οπαδούς) μου το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι και το εκτιμώ πολύ.

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του 28χρονου άσου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ