Ημέρα εφετείου, ενδεχομένως και απόφασης

Ημέρα εφετείου η σημερινή, εκεί όπου το εφετείο με επικεφαλή τον Πέτρο Κληρίδη, θα κληθεί αν αποφασίσει την τύχη του παιχνδιού απέναντι στον Απόλλωνα.

Θυμίζουμε πως η πρωτόδικη απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ήταν άδικη και άκρως καταδικαστική για την Ανόρθωση, με την Ανόρθωση να προσφεύγει στο εφετείο.

Στην πρώτη συνεδρία της Παρασκευής, η Ανόρθωση ζήτησε χρόνο για να μελετήσει την αντέφεση του Απόλλωνα, με την οποία ζητά την αφαίρεση 6 βαθμών από την Ανόρθωση. Παράλληλα, το εφετείο απέρριψε την ένσταση του Απόλλωνα, για να μπορούν να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Στη σημερινή συνεδρία, θα γίνει η εξέταση της υπόθεσης και η αγόρευση των νομικών ομάδων των δύο συλλόγων. Παράλληλα, ίσως να καλεστούν και μάρτυρες σε κάποιο στάδιο της διαδικασίας. Η Ανόρθωση όπως έγινε γνωστό από την Παρασκευή, αναμένεται να ζητήσει τη μαρτυρία του διαιτητή της αναμέτρησης, Χρήστου Νικολαίδη. Στην περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα της, τότε δεν αναμένεται να βγει καπνός σήμερα, μιας και θα πρέπει να εξεταστεί η μαρτυρία του διαιτητή και γιατί δεν ξεκίνησε το παιχνίδι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ