Η εντεκάδα και οι παίκτες κλειδιά του Άρη

Για το καλύτερο αποτέλεσμα ταξιδεύει στη Λάρνακα η ομάδα του Άρη με πριμ μάλιστα από τον πρόεδρο της με ποσό €40000 σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Ανόρθωση και αυτό αποτελεί από μόνο του ιδιαίτερο κίνητρο για τους παίκτες της ελαφράς ταξιαρχίας.

Η ομάδα του Άρη που διακρίνεται για την ταχύτητα στην επιθετική της γραμμή θα προσπαθήσει να «κτυπήσει» το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις για αυτό και οι ακραίοι αμυντικοί της Ανόρθωσης Γκάμπριελ και Σβεσχλέν θα έχουν αρκετή δουλειά κόντρα σε Μαραγκουδάκη και Κύπρου.

Ο Ελλαδίτης επιθετικός με 4 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Λεμεσού. Σκόραρε κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος – αυτή του Απόλλωνα – και κόντρα σε Δόξα, ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα είναι ιδιαίτερη πηγή κινδύνου.

Ποδοσφαιριστής που πρέπει να προσεχθεί είναι και ο Θεοδόσης Κύπρου. Μπορεί στην Ομόνοια όπου ξεκίνησε την καριέρα του να μην έπιασε και το πέρασμα του από την Καλλονή να μην ήταν αξιόλογο εντούτοις φέτος φαίνεται πως βρήκε τα πατήματά του και είναι από τους ιδιαίτερα διακριθέντες ποδοσφαιριστές του φετινού Άρη.

Ο προπονητής του Άρη, Εουτζιέν Νεαγκόε αναμένεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα με την οποία αντιμετώπισε και έχασε στις λεπτομέρειες από την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική με τους Νουρεντινόσκι, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Οζίας, Ευσταθίου, Παναγή, Μπανγκούρα, Μαραγκουδάκης, Μπονιφάς και Κύπρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ