Επικίνδυνος, χρειάζεται προσοχή…

Με ένα σερί καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων εκστρατεύει σήμερα ο Άρης Λεμεσού στη Λάρνακα εκεί όπου θα φιλοξενηθεί από την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που μοναδικός στόχος για το συγκρότημα του Πάους είναι το τρίποντο.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μια ήττα στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια στο Τσίρειο με 0-1. Ο Άρης είχε κερδίσει κατά σειρά την Ένωση εντός με 2-1, την ΑΕΛ εκτός με 1-2, τη Νέα Σαλαμίνα εντός με 2-0 και τον Εθνικό Άχνας εκτός με 1-2. Αυτό δείχνει ότι η ελαφρά ταξιαρχία διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο και μια ομάδα επικίνδυνη η οποία χρειάζεται αρκετή προσοχή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα ούτως ώστε να πετύχουν το ζητούμενο που είναι η νίκη για να συνεχιστεί έτσι η βαθμολογική άνοδος, να εκμεταλλευτεί την χθεσινή ισοπαλία στο Τσίρειο της ΑΕΚ με τον Απόλλων αλλά και να επιβραβευτεί η καλή δουλειά που γίνεται στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ