Γιώργος Κυριάκου: «Με τον κόσμο δίπλα μας, γινόμαστε πολύ πιο δυνατοί»

Με τη βοήθεια του κόσμου γινόμαστε πολύ πιο δυνατοί, τονίζει με νοήμα στην κάμερα του anorthosis24.net, ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ Γιώργος Κυριάκου.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Κύπριος προπονητής

Για το παιχνίδι με τον Σταυραετό:

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Ήμασταν σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν έχω κανένα παράπονο. Οι τρεις βαθμοί ήρθαν ευτυχώς εύκολα και δώσαμε χρόνο για να χρησιμοποιήθουν κι άλλοι παίκτες. Πολύ σημαντικό για εμάς τρίποντο.

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι σήμερα:

Έχουμε νέους παίκτες που εντάσσονται και αυτοί στην τακτική μας και χρειάζεται ο ένας να γνωρίσει τον άλλον. Περίμενα η ομοιογένεια να έρθει πιο γρήγορα, αλλά αυτό δε με ανησυχεί. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε ανεβασμένοι και θεωρώ ότι πολύ σύντομα θα είμαστε στο θεμιτό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα με ΑΕΛ:

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί κι αν δείξουμε ότι θέλουμε το παιχνίδι από την αρχή, είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τον κόσμο:

Πικράναμε τον κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα που χάσαμε τη νίκη. Ήταν συγκλονιστική η παρουσία τους στο γήπεδο και από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα τους έχουμε μαζί μας και με την ΑΕΛ ώστε με τη βοήθειά τους να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ