Φρου φρου και αρώματα τα σερί και οι παραδόσεις

Πολύς λόγος γίνεται για το σερί του ΑΠΟΕΛ, απέναντι στην Ανόρθωση, καθώς η ομάδα μας δεν έχει φύγει με νίκη από το στάδιο της πρωτεύουσας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, από τις 8 Δεκεμβρίου 2012.

Έκτοτε βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία 7 φορές, 6 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο.

Σε αυτές τις 7 φορές η ομάδα μας μετράει μια ισοπαλία, επί ημερών Πάμπου Χριστοδούλου, όταν και εξήλθαμε ισόπαλοι 0-0 στο ΓΣΠ στα πλαίσια της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα που σαφώς δεν βόλευε την Ανόρθωση που ήταν στο -6.

Την επόμενη χρονιά 2013-14, βρεθήκαμε αντιμέτωποι 2 φορές με την ομάδα μας να χάνει στο πρωτάθλημα με 1-0 και στη β’ φάση με 8-1.

Κατά την περσινή χρονιά, η Ανόρθωση επισκέφθηκε τρεις φορές το ΓΣΠ, δύο για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο. Τρεις ήττες με τις δύο να συνοδεύονται από δικαιολογημένα παράπονα ενάντια στη διαιτησία. Αρχικά ηττηθήκαμε 2-0 στην “πρεμιέρα” του πρωταθλήματος, με τον Μασιά να δίνει κόκκινη και πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας. Στο παιχνιδι για τη β’ φάση, χάσαμε με 1-0, με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ τελευταία συνάντηση στη Λευκωσία ήταν στις 11 Μαρτίου, οπότε και χάσαμε δίκαια με 2-0 και αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Εν  πάση περιπτώσει, οι παραδόσεις και τα σερί δημιουργούνται για να σπάζουν. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πριν το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου 2013, η Ανόρθωση είχε τρέξει ένα σερί πέντε παιχνιδιών αήττητη, με την τελευταία ήττα της να χρονολογείτο τον Σεπτέμβριο του 2010. Τα σερί είναι για να σπάνε και έτσι πρέπει να κατεβεί η Ανόρθωση το Σάββατο, έτοιμη και με θράσος για να σπάσει το σερί του ΑΠΟΕΛ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ