10 ευρώ έκπτωση για τους κατόχους διαρκείας (λεπτομέρειες)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση, ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας, πως θα τους ανταποδώσει με έκπτωση, το χαμένο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις που απαιτούνται

Ενόψει του γεγονότος ότι στον εντός έδρας αγώνα μας με την ΑΕΚ Λάρνακας, η μεγάλη πλειοψηφία των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας δεν θα μπορεί να παρευρεθεί στην αναμέτρηση, θα ανταποδώσουμε τη μη παρακολούθηση του αγώνα μέσα από αγορές στην μπουτίκ.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και για όλο το μήνα Νοέμβριο, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που δεν έχουν παρευρεθεί στο παιχνίδι Ανόρθωσις – ΑΕΚ, θα μπορούν, επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας τους στο κατάστημα αναμνηστικών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», να λάβουν έκπτωση €10 σε αγορές ρουχισμού άνω των €50. Η συγκεκριμένη έκπτωση συνδυάζεται με το 10% που δικαιούνται οι κάτοχοι διαρκείας.

Παρά το βαρύ οικονομικό πλήγμα στο Σύλλογο από το πρόστιμο που του επιβλήθηκε και την απώλεια εσόδων λόγω της τιμωρίας της έδρας, δεν λησμονούμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας αποτελούν τον πρώτο και διαχρονικό αιμοδότη της ομάδας κάθε καλοκαίρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ