«Τα βρωμισμένα κόμματα του τόπου που καρκίνωσαν τα πάντα με τις πράξεις τους»

Καυστική ανακοίνωση με πολλές αλήθειες εξέδωσε και δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου τοποθετείτε για την βρώμα που “τέλειωσε” την Κυριακή και είχε αρχίσει δέκα μέρες προηγουμένως. Το τι έγινε την Κυριακή ήταν το κερασάκι σε ένα καλοστημένο έγκλημα εις βάρος της Ανόρθωσης μετά από συνεργασία του απολλωνα με τους “υπεύθυνους” ασφαλείας. Σας έχουμε αηδιάσει, δεν κωλώσαμε ποτέ απέναντι στην αδικία ούτε σκοπεύουμε να το κάνουμε. Αντίθετα θα είμαστε μπροστάρηδες απέναντι στην εκμετάλλευση του κόσμου μας και την “ηθική” ικανοποίηση κάθε κομπλεξικού παράγοντα, εκπρόσωπου τύπου είτε ποδοσφαιριστή μιας ομάδας που δεν ξέρει πως οι αγώνες κερδίζονται τίμια σε ένα ενενηντάλεπτο. Το ποιοι είσαστε είναι εκεί κάτω γραμμένο στην μικρή και άδοξη ιστορία σας.

Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να εκτυλίσσεται το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “σάπιο σύστημα” με πράγματα και θαύματα να γίνονται μεταξύ αστυνομίας και εισαγγελίας. Δεν καταλάβαμε ακόμα ποια είναι η διαφορά ενός οπαδού πολίτη της κυπριακής “δημοκρατίας” και ενός ποδοσφαιριστή πολίτη της ίδιας δημοκρατίας. Πως γίνετε ένας οπαδός με το ίδιο κατηγορητήριο να περνά δύο νύχτες στο κελί(ήθελαν τέσσερις) και ο ποδοσφαιριστής να κληθεί απλά αργότερα; ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μας το εξηγήσει; Υπάρχει εξήγηση; Και όμως υπάρχει! Ξέρετε ποια είναι η διαφορά; Τα βρομισμένα κόμματα του τόπου που καρκίνωσαν τα πάντα με τις πράξεις τους, που δεν άφησαν τίποτα καθαρό και τίμιο. Και η μεγαλύτερη ειρωνεία ξέρετε ποια είναι; Ότι το πιο βρομισμένο κόμμα αποδεικνύεται αυτό που (κακώς) για χρόνια τώρα είχε ως μια από τις μεγάλες του δυνάμεις, την μάζα του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Ο Φούλης και η παρέα του, τα μεγαλύτερα κομματόσκυλα του τόπου τάχθηκαν καθαρά απέναντι στην ομάδα μας χρόνια τώρα. Ο περισσότερος κόσμος που στήριζε (κακώς) το συγκεκριμένο κόμμα άρχισε ευτυχώς να καταλαβαίνει τι παίζετε και τους γύρισε την πλάτη. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ σε οποιεσδήποτε επόμενες εκλογές. Αυτό είναι αρκετό για να τους διαλύσουμε. Αυτό είναι αρκετό για να τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Δεν θα ανεχτούμε καμιά αδικία εις βάρος της ομάδας μας, όπως και καμιά αδικία εις βάρος του οποιουδήποτε οπαδού μας. Αρκετές φορές πληρώσαμε για πράγματα πέραν του δικαίου αλλά αυτήν την φορά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ δικαιοσύνη. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο πειθαρχικό. Οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά την γηπεδούχο ομάδα και τους υπάλληλους της. Έκαναν ότι έκαναν με τις προκλήσεις τους και προσπαθούν να μας πουν ότι θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Πάλι καλά που δεν είπαν και τα ίδια ψέματα με τους “άψογους” οπαδούς τους ότι οι ποδοσφαιριστές τους στάθηκαν σαν “παλικάρια” απέναντι στον κόσμο που δεν αντέχει την κοροϊδία, την πρόκληση και την αδικία. Δεν απαιτούμε να κερδίσουμε κανένα αγώνα στα χαρτιά. Δεν είμαστε σαν και εσάς. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ.

Αν το γήπεδο τους είναι ακατάλληλο ας παίξουμε όπου αυτοί γουστάρουν. Αν η ομάδα τους είναι μικρή δεν φταίμε εμείς. Αν οι οπαδοί τους είναι λίγοι και ψεύτες, ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΜΕ. Γιατί τους δημιουργήσαμε τόσα πολλά ψυχολογικά, δεκαετίες τώρα, που στο άκουσμα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ηλεκτρίζονται. Προσπαθούν να αποδείξουν κάτι που δεν θα γίνουν ποτέ. Προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι είναι παντοδύναμοι και ανίκητοι. Καταλάβετε ένα πράγμά. Είστε ομάδα 3 πρωταθλημάτων και οπαδοί 4 τοίχων. Μακριά που την γειτονιά σας είστε ένα μηδενικό. Ούτε καν ένα. Προσεχτικά στους δρόμους τότε!

Εμείς ΠΡΕΠΕΙ, κόσμος και ομάδα να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί. Ας ξεχάσουμε την Κυριακή και να επικεντρωθούμε στο Σάββατο. Δεν υπάρχει άλλη λύση από την νίκη για να επαναφέρουμε τα πράγματα στον δρόμο που ξεκινήσαμε την φετινή χρονιά. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους προπαγανδιστικούς τρόπους τους να μας αποδυναμώσουν και να προκαλέσουν εσωτερικά προβλήματα. Ο Ναός το Σάββατο πρέπει να γεμίσει. Γιατί εμείς μπορούμε. Γιατί είμαστε η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ Η ΩΡΑ 18:30. Θα υπάρξει πορεία για την οποία θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. Γι’ αυτό μην λείψει κανείς.

Τέλος να επισημάνουμε προς όλα τα μ.μ.ε ότι όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να ΑΝΑδημοσιεύσει την ανακοίνωση μας αυτούσια προβάλλοντας και την πηγή της (www.maxhtec94.com) όπως μην το πράξει καθόλου. Επίσης τα μ.μ.ε ας προσέξουν λίγο πόσο επιβεβαιωμένα είναι αυτά που αρθρογραφούν και τι βγάζουν στην δημοσιότητα. Για λίγα κλικ παραπάνω και στο βωμό του χρήματος πουλήσατε κάθε είδος αντικειμενικότητας.

Υ.Γ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ – ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ

Υ.Γ.1 απολλων ladies – φουκού 1-0. ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ

Υ.Γ.2 ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΛΙΜΑΝΙ

Υ.Γ.3 ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ

Υ.Γ.4 μερκή, αυγουστή, παπουλλή και λοιποί 2ο γύρο ΜΕΝ ΕΡΤΕΤΕ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ