Απλά και ηλεκτρονικά

Με στόχο την προώθηση του διαδικτυακού συστήματος που εξοικονομεί χρόνο και γλιτώνει από την ταλαιπωρία, η Ανόρθωση ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης μέσω διαδικτύου. Για τους φίλους της ομάδας που για διάφορους λόγους δε μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την ηλεκτρονική διεύθυνση anorthosisfc.com.cy/tickets, προπώληση θα υπάρξει αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο σε μπουτίκ και «Θεμιστόκλειο».

Αναλυτικά:

Στη διάθεση των φίλων της Ανόρθωσης είναι τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου (20:00) αγώνα με τον Ερμή, στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι τιμές εισόδου έχουν καθοριστεί στα €15 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά εισιτήρια.
Προτρέπουμε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων, πληκτρολογώντας anorthosisfc.com.cy/tickets. Έτσι κερδίζετε χρόνο και απαλλάσσεστε ταλαιπωρία, εκτυπώνοντας τα εισιτήρια στο σπίτι ή – ακόμα καλύτερα – αποθηκεύοντάς τα στο κινητό σας τηλέφωνο ή τη φορητή συσκευή (tablet).
Προκειμένου να προωθηθεί το διαδικτυακό σύστημα, προπώληση θα γίνει μόνο στην μπουτίκ του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και στο «Θεμιστόκλειο», αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο. Εκδοτήρια θα λειτουργήσουν στο γήπεδο πριν τον αγώνα και θα ανοίξουν στις 18:30.
Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξουν θερμά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, πάντοτε μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Επιπλέον, άπαντες οφείλουν να σέβονται τις θέσεις των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας όπως και τις υπόλοιπες αριθμημένες θέσεις και να καταλαμβάνουν εκείνη που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Σημεία και μέρες/ώρες προπώλησης εισιτηρίων

Λάρνακα: Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, Κατάστημα Αναμνηστικών, τηλέφωνο 77.77.80.77
Παρασκευή: 10:00 – 13:00 & 15:00 – 19:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00

Λεμεσός: Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο, τηλέφωνο 99350888
Παρασκευή: 16:00 – 20:00
Σάββατο: 10:00 – 1300

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ