Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια

Με ανακοίνωση της πριν από λίγο, η Ανόρθωση ανακοίνωσε πως μετά από αίτημα των δύο ομάδων, η τιμή των εισιτηρίων στο αυριανό παιχνίδι, έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες

Ενημερώνουμε τους φίλους της Ανόρθωσης, ότι κατόπιν κοινού αιτήματος της ομάδας μας και της Ελπίδας Ξυλοφάγου, η τιμή εισόδου του αυριανού (17:00) αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι μειωμένη στα €10 τα κανονικά, €5 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά εισιτήρια.

Για τις ανάγκες των φίλων και οπαδών της Ανόρθωσης θα λειτουργήσει το κάτω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας ενώ οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα καταλάβουν το Βόρειο πέταλο. Ανοικτά θα είναι και τα θεωρεία πολυτελείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά. Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης που έχουν εισιτήριο διαρκείας στην Ανατολική ή Νότια κερκίδα, θα μπορούν να εισέλθουν με το εισιτήριο διαρκείας τους στην Δυτική.

Εισιτήρια θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του σταδίου από τις 15:30, ώρα κατά την οποία θα ανοίξουν και οι θύρες εισόδου. Ανοικτή για τις αγορές σας θα είναι η μπουτίκ του Συλλόγου μας από τις 15:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ