Η στατιστική ανάλυση του αγώνα με τον Ερμή

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση, επιστροφή στις νίκες για την Ανόρθωση του Αντρέ Πάους η οποία καθάρισε τον αγώνα με τον Ερμή πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, χρόνος κατά τον οποίο επιτεύχθηκαν και τα τέσσερα της γκολ.

Στατιστικά αγώνα:

[table id=13 /]

Κατοχή Μπάλας:
Στο 60% κύλησε η κατοχή της μπάλας εν αντιθέσει με το 69% του αγώνα με την ΑΟΑΝ που αν και το υψηλότερο μέχρι σήμερα δεν ήταν ικανό να δώσει και τη νίκη. Οι παίκτες του Αντρέ Πάους κράτησαν περισσότερο την μπάλα όπως φαίνεται και στον πιο κάτω πίνακα.

statsermis
Τελικές προσπάθειες, εύστοχες και κόρνερ:
Σωρεία επιθετικών ενεργειών κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου κατηφόρισε το γήπεδο προς την εστία του Παναγόπουλου ο οποίος λίγο πολύ πραγματοποίησε 5 αποκρούσεις από τις 9 προσπάθειες στον στόχο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης. Από την άλλη, ο Κόπριβετς κατέγραψε 4 αποκρούσεις και στις 4 εύστοχες προσπάθειες των ποδοσφαιριστές του Ερμή, ενώ αμφότερες ομάδες είχαν συνολικά 16 με 9 συνολικές προσπάθειες με περισσότερες φυσικά αυτές των γηπεδούχων. 11 κερδισμένα κόρνερ είχε 1 Ανόρθωση έναντι 1 του Ερμή με ένα εξ΄αυτών να δημιουργεί και το 2ο γκολ της Ανόρθωσης έπειτα από σέντρα του Ορλάντι.

statsErmis1
Παρεμφερή στοιχεία:
Τρεις φορές «συνελήφθησαν» σε θέση οφσάιντ οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έναντι 1 των παικτών του Ερμή. Ο διαιτητής της συνάντησης Χρήστος Ηλία, χρέωσε με 1 κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Πελέ ενώ από τους αντιπάλους τιμωρήθηκαν 4 με τους Πίνα, Βασιλόγιαννη, Χριστοφή και Μπαλοκούν να σημειώνονται στο μπλοκάκι του ρεφ.

statsErmis2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ