Ο Πάους θα πρέπει να παίξει και αυτό το παιχνίδι

Το παιχνίδι των καρτών πρέπει να παίξει ο Αντρέ Πάους για αποφυγήν απώλειας ποδοσφαιριστών στα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ που ακολουθούν της αυριανής αναμέτρησης με την Πάφο.

Την περσινή χρονιά σε κάποια φάση, η αναγκαστική χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που ήταν στο όριο του στοίχησε για το ντέρμπι, όμως πέρσι υπήρχε η δικαιολογία του μικρού ρόστερ.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από τη στιγμή που στον πάγκο έχει ποδοσφαιριστές όπως οι Σβεσχλέν, Τζανακάκης, Μαϊσουράντζε, Αμπουρτζάνια, Κάλβο, Αβραάμ και Κουλούρη, μπορεί κάλλιστα να παίξει το παιχνίδι με τις κάρτες.

Δηλαδή, να μην χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή που είναι κοντά στο όριο για να χάσει κάποιο ντέρμπι. Για την ώρα, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν απειλείται κανένας ποδοσφαιριστής και ο κίνδυνος αφορά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.

Ως εκ τούτου, από την αναμέτρηση με την Πάφο θα πρέπει να προφυλαχθούν ή έστω να τους τονιστεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί οι 4 ποδοσφαιριστές που έχουν αντικρύσει την κίτρινη κάρτα δυο φορές και δεν είναι άλλοι από τους Νούχου, Γκάμπριελ, Βίκτορ και Μαϊσουράντζε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ