Μήτρου: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνου μήτρου όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα sport-fm.com.cy

«Ήμασταν απαράδεκτοι και αδικαιολόγητοι, όταν προηγείσαι με 2-0 και καταφέρνεις να μην κερδίσεις… Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ήμασταν απαράδεκτοι».

«Όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι και μας αφορά όλους ο τρόπος που θα βελτιωθούμε για να αποτρέψουμε παρόμοια αποτελέσματα. Το χθεσινό παιγνίδι δεν ήταν όμοιο με τα προηγούμενα, δεν είχαμε δεχτεί πολλές φάσεις, αλλά θα έπρεπε εμείς να σκοτώσουμε το παιγνίδι και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο. Να εκμεταλλευτούμε την διακοπή να δουλέψουμε σωστά για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε με την επανέναρξη καλύτεροι και λιγότερο επιπόλαιοι. Να μην επιτρέψουμε να υπάρχει μουρμούρα αλλά να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διάστημα εποικοδομητικά»

«Υπήρχε μια χαλαρότητα στο α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος δεν είδαμε αυτό το φαινόμενο, αλλά δεχτήκαμε δυο γκολ κι αυτό είναι απαράδεκτο»

«Δεν αποτελεί δικαιολογία για μας ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός. Είναι κάποια πράγματα που θα δει ο κ. Πάους, ξέρει τι θα κάνει για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλει χρόνο η ομάδα για να δέσουν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές».

«Πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα, πρέπει να παίρνουμε τα αποτελέσματα, γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες».

«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο σοβαροί στα παιγνίδια με πιο εύκολες θεωρητικά ομάδες. Πάμε στην Λεμεσό για να πάρουμε τη νίκη επί του Απόλλωνα. Σε τέτοια παιγνίδια δείχνει τον χαρακτήρα της η μεγάλη ομάδα».

«Θα δούμε για τον Κάλβο αν θα είναι έτοιμος με τον Απόλλωνα. Είναι θέμα ετοιμότητας, κάνει ειδικό εντατικό πρόγραμμα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ