Λίο Σβεσχλέν στο Anorthosis24: «9 λεπτά γεμάτα ένταση» (βίντεο)

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε μάλιστα και με την επίτευξη τέρματος. Ο λόγος φυσικά για τον Λιο Σβέχλεν που ευγενέστατα μας μίλησε για το χτεσινό παιχνίδι.Παράλληλα, ο Γάλλος καταθέτει τη δική του άποψη για τα επεισόδια του Τσιρείου και πως τα συνδέει με την αύρα των οπαδών μας. Τέλος, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του τόσο για τη πρώτη του συμμετοχή αλλά και για το τέρμα που πέτυχε.

Τι μας είπε ο κεντρικός αμυντικός της  «Μεγάλης Κυρίας»:

-Λιο, μεγάλη νίκη σήμερα, 4-0, ένα σχόλιο για το παιχνίδι;

-Ήταν μια δύσκολη αρχή στον αγώνα για μας, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήταν πολύ συμπαγής στην άμυνα και είχαμε δυσκολίες να τους πιέσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε περισσότερη ενέργεια, παραπάνω κινητικότητα, τους πιέσαμε περισσότερο και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό.

-Πόσο σημαντική ήταν η νίκη με δεδομένο πως για 20 μέρες δεν παίξαμε ποδόσφαιρο;

-Ήταν δύσκολο γιατί δεν παίξαμε όπως θέλαμε, είχαμε δυσκολίες να βρούμε ο ένας τον άλλο, ίσως και να παίξουμε πιο γρήγορα αλλά όλα καλά. Έχουμε πάρα πολύ ποιότητα σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.¨

-Την περασμένη βδομάδα ήσουν στον πάγκο, απέναντι στον Απόλλωνα. Είδες το περιστατικό;

-Ήμουν ακριβώς δίπλα, ναι. Δυστυχώς αυτό που συνέβη ήταν πάρα πολύ κακό και ήμασταν λίγο φοβισμένοι με το ότι συνέβη επειδή ήταν μεγάλος καυγάς. Δεν μας αρέσει αλλά…

-Υποθέτω στη Γαλλία δεν βλέπουμε ποδοσφαιριστές να μονομαχούν με…

-Πρώτη φορά, πρώτη φορά αλλά αυτό δείχνει πως στη Κύπρο υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα. Φανερώνει ότι οι οπαδοί είναι πολύ υποστηρικτικοί απέναντι στην ομάδα τους και θέλουν πάντα το καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Φυσικά, αυτό είναι ένα κακό παράδειγμα με τον καβγά αλλά φάνηκε πως έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα, θερμούς οπαδούς και θα μας βοηθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν.

-Άρα, να υποθέσω πως είσαι χαρούμενος με τους οπαδούς εδώ, σωστά;

-Ναι, μου αρέσουν, ναι!

-Επόμενη ερώτηση, πρώτη δική σου εμφάνιση, έστω και σαν αλλαγή και το πρώτο τέρμα! Ένα σχόλιο;

-Ναι, ήταν 9 λεπτά γεμάτα ένταση. Φυσικά όσον αφορά το τέρμα είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Εντάξει, ίσως ήμουν και λίγο τυχερός αλλά πολύ ευχαριστημένος και όσον αφορά την είσοδο μου στο παιχνίδι είμαι κατενθουσιασμένος γιατί περίμενα αυτή τη στιγμή, δούλευα, περιμένοντας να αρπάξω την ευκαιρία μου. Είναι μόνο η αρχή, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να παίξω ξανά, να μου δοθεί χρόνος.

-Μιας και ανέφερες χρόνο για να παίζεις, επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο. Φυσικά, πριν από αυτό έχουμε κύπελλο την Τετάρτη. Τι πιστεύεις για αυτά τα δυο παιχνίδια;

-Για το κύπελλο πρώτα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και σε αυτό το θεσμό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο γήπεδο μας, έτσι πρέπει να πάμε με καλή ενέργεια σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μετά από το παιχνίδι της Τετάρτης θα δούμε και το επόμενο. Πρώτα το παιχνίδι του κυπέλλου, είναι πολύ σημαντικό.

Εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Λιο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ