Καυτός Νοέμβρης

Δεν μπορεί να αποδοθεί καλύτερος ορισμός αφού παρά το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και κενό μιας βδομάδας, εντούτοις η Ανόρθωση εισέρχεται σε ένα καυτό μήνα από αγωνιστικής πλευράς μιας και εντός αυτού έχει να δώσει μόνο δύσκολα παιχνίδια.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 01/11 όταν και ταξιδεύει στη μακρινή από την βάση της Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα η οποία και έχασε από την ΑΕΚ (0-2) στην πρεμιέρα, στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ απαιτητική. Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι εκτός αγώνα τίθεται ο βασικός τερματοφύλακας Ροι ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η συνέχεια δίνεται στις 07/11 στο «βουβό» από κόσμο «Αντώνης Παπαδόπουλος» λόγω της τιμωρίας που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής σχετικά με τα επεισόδια στο Τσίρειο και η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει στο μεγάλο ντέρμπι την ΑΕΚ Λάρνακας. Μια ομάδα που την συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας 19 βαθμούς δυο περισσότερους δηλαδή από την Ανόρθωση.

Μετά την διακοπή η Ανόρθωση ταξιδεύει για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι αυτή τη φορά στο ΓΣΠ στις 21/11 για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα αγώνας απόδειξη των δυνάμεων της φετινής ομάδας αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή πολλά μπορούν να συμβούν κυρίως αν κάνει το 2 επι 2 η Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ χάσει βαθμούς σε ένα από τα παιχνίδια με Άχνα και Ομόνοια που προηγούνται.

Τέλος, ο Νοέμβρης μας αποχαιρετά με έναν πιο βατό αντίπαλο μιας και η «Μεγάλη Κυρία» φιλοξενεί στις 28/11 στο Αντώνης Παπαδόπουλος τον Άρη Λεμεσού και το αυτονόητο είναι να πάρει τον αγώνα ασχέτως των προηγούμενων της αποτελεσμάτων.

Βάσει των πιο πάνω, οι 12 διαθέσιμοι βαθμοί στα 4 παιχνίδια Νοεμβρίου θα είναι μια πρώτης τάξη ευκαιρία η Ανόρθωση να δηλώσει παρούσα στην διεκδικήσει των πρώτων θέσεων του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ