Είναι μεγάλη ομάδα, να το δείξει στο γήπεδο

Αυξημένες είναι την φετινή χρονιά οι απαιτήσεις του κόσμου, της διοίκησης, ακόμη και των ίδιων των ποδοσφαιριστών από την φετινή Ανόρθωση. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που της έδωσαν ξανά τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας που μπορεί να διεκδικήσει τις ψηλές θέσεις.

Το ενθαρρυντικό ξεκίνημα με 4 νίκες και 1 ισοπαλία ανέβασε τις απαιτήσεις έστω και αν μέσα στα παιχνίδια παρουσιάστηκαν – λογικές για την περίοδο – αγωνιστικές αδυναμίες, μέχρι που ήρθε το χαστούκι από την ΑΟΑΝ μέσα στο «Παπαδόπουλος» που ήταν και οι πρώτες εκτός προγράμματος απώλειες βαθμών.

Για τα όσα ανεπίτρεπτα από πλευράς ποδοσφαιριστών παρατηρήθηκαν στο εν λόγω παιχνίδι είναι δουλειά του Πάους να τα διορθώσει και να φροντίσει να μην ξαναεμφανιστούν.

Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ο αυριανός αγώνας είναι ντέρμπι και σε μια τέτοια αναμέτρηση όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Αυτό που δεν θα δεχθεί είναι η επανεμφάνιση .. της εμφάνισης με την ΑΟΑΝ και απαιτεί να δει από τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με πάθος όπως αρμόζει σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες.

Επιβάλλεται η Ανόρθωση ως μεγάλη ομάδα να δείξει χαρακτήρα, να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και αν όλα αυτά συνοδευτούν και με το διπλό… μόνο τότε ξεχρεώνουν την απώλεια με την Αγία Νάπα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ