Η τέλεια διαχείριση

Όσον κι αν η Ελπίδα Ξυλοφάγου δεν προσφερόταν για αντίπαλο ούτε για… φιλικό προετοιμασίας, ο Άντρε Πάους άγγιξε το τέλειο με τον τρόπο που προσέγγισε και διαχειρίστηκε τον αγώνα. Ο Ολλανδός έδωσε εντεκαδάτη φανέλα σε εννιά ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Ερμή, αποφορτίζοντας έτσι παίκτες όπως οι Λαϊφης, Χόλγκερσον, Βίκτορ και Μαρτίνεζ που μετρούν άλλοι το απόλυτο και άλλοι σχεδόν το απόλυτο των αγωνιστικών λεπτών.

Άπαντες οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στη φυσική τους θέση, κρατώντας τις αλχημείες για την επανάληψη, με τους ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί για όλο το 90λεπτο. Μακρής και Αβραάμ που δεν έπαιξαν φουλ παιχνίδι στο πρωτάθλημα αποσύρθηκαν στο ημίχρονο ώστε οι Κωνσταντίνου και Κυριάκου να πάρουν γεμάτο 45λεπτο ενώ όταν το αποτέλεσμα κρίθηκε, πήρε τα πρώτα του λεπτά και ο Κάλβο.

Μέτρο σύγκρισης είναι η περσινή χρονιά όπου με αντίπαλο την ΕΝΑΔ και μια εντεκάδα με τους Βέγκα, Χόλγκερσον, Πόλο, Νούχου, Άντιτς, Μάκος, Λαΐφη, Γκαρσία, Κάλβο, Εντέ και Ιακοβένκο, ίδρωσε προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ