Οι φυλές των οπαδών για το παιχνίδι με Αγία Νάπα

Οι «Φυλές των οπαδών» μας καταθέτουν τη δική τους άποψη για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Αγία Νάπα. Απολαύστε τους…

Ο ξερόλας

«Άκου κύριε Πάους τι θα κάμεις πόψε. Κατέβαστους ίδιους έντεκα που εκατέβασες την προηγούμενη αγωνιστική με την Δόξα. Η ομάδα επαρουσιάστηκε πιο καλή με τον Άμπου μες το κέντρο, πιο πολλά τρεξίματα. Ο Μαρτίνες βρίσκει την δεξιά ώσπου να έρτει ο Κάλβο πίσω και θα είναι και πιο έτοιμος. Σύρτον Ορλάντι σου αριστερά και τον πάνθηρα ομπρός και μεν φοάσαι. Αν πάει κάτι λάθος εννά είμαι πίσω σου και θα σου φωνάξω».

Ο αντιανορθωσιάτης

«Μα θώρε τα Ανορθωσιατούθκια που μου εφκάλαν τζαι γλώσσα. Επαίξαν με τα χωρκά και εν πρώτοι που συγκυρίες τζαι ενομίσαν ότι εκάμαν ομάδα. Τζιαμέ που έπρεπε να δείξουν την δύναμη τους με την Ομόνοια μες το ΓΣΠ ήταν ανύπαρκτοι. Άτε ρε. Αρμάρκα. Εννα σας δω με ΑΕΚ, Απόλλωνα τζαι ΑΠΟΕΛ».

Ο καράολος

«Παιθκιά φρόνιμα και προσγειωμένα. Η Ανόρθωση ακόμα εν έδειξε τίποτε. Οκ, εδέραμε 4-5 παιχνίθκια αλλά ως τζιαμέ. Είμαστε πολλά πίσω. Αν συνεχίσουμε έτσι εν καλή μας τζαι η εξάδα. Μεν γυρεύκετε τίποτε ούτε φέτος».

Ο «δημοσιογράφος»

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έχει μαζέψει σχεδόν όλους τους διαθέσιμους βαθμούς εκτός βέβαια από το παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, όπου άφησε πίσω δύο βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα δεν παρουσιάστηκε αντάξια στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα. Στόχος σήμερα να πάρει άλλο ένα τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και να δούμε με περισσότερη σοβαρότητα την δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει μετά την διακοπή».

Ο καναπεδάκιας

«Εν το πιστεύκω. Έσασα τα πράματα μου να έρτω γήπεδο και έπιασε με ο κουμπάρος μου να πάω ποτζί να την δω. Λαλώ του ρε κουμπάρε εννά πάω γήπεδο, εν επία ακόμα φέτος λόγω υποχρεώσεων και σήμερα εν η ευκαιρία μου. Λαλεί μου ρε πνάσε και πάμε με τον Απόλλων στη Λεμεσό μετά που δεκαπέντε. Εν εμπορούσα να αρνηθώ. Ήταν δελεαστική η πρόταση του με σούβλες και μπύρες. Εν πειράζει. Λεμεσό στο Τσίρειο θα τραγουδάμε μαζί για τον Φοίνικα».

Ο μπούκκης

«Το λοιπόν κοπέλια. Έχασε η Μπάρτσα, έχασε η Τσέλσι, καταστροφική η χθεσινή ισοπαλία στο ΓΣΠ θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο σήμερα να φκάλουμε τα χαμένα. Η Αγία Νάπα θα κερδίσει πέναλτι. Θα κάνει το 0-1 στο 35′ και θα τελειώσει το ημίχρονο φκιολίν. Η Ανόρθωση θα μπει δυνατά και σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο. 1-1 με τον Εντλοβού στο 54′, 2-1 με τον Ορλάντι στο 68′ και το τελικό 3-1 με τον Μακρή στο 89′. Άρα έχουμε σήμερα, φκιολίν άσσο, πάνω που φκιόμιση τέρματα και ακριβές σκορ 3-1».

Ο μ.Χ προφήτης

«Η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί σήμερα με σύστημα 4-2-3-1 με την ίδια ακριβώς εντεκάδα με Δόξα την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς που ο Πάους θα φοράει την γούρικη άσπρη φανελίτσα και ο Πουλλαϊδης το Χαβανέζικο πουκαμισάκι. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο στάδιο θα ανέλθει στις 5638 χιλιάδες εκτός τους σεκιούριτι και τους φωτογράφους. Η Ανόρθωση θα πάρει την νίκη με σχετική δυσκολία αλλά οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του παιχνιδιού. Τα τέρματα της Ανόρθωσης οι Εντλοβού, Ορλάντι και Μακρής».

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Πολλά δύσκολο το παιχνίδι αύριο κοπέλια. Ο Πεζοπορικός έδειξε ότι έχει πολλά καλή ομάδα. Αν καταφέρει ο Μιτόσεβιτς και σοβαρέψει τον Ομπίκου εν να δέρουμεν. Εν γίνεται τζίνος ο πελλόμαυρος πριν μια εφτομάδα να έχασε τα άχαστα με την Άσσια. Πάλε καλά που εδέραμεν όμως. Άτε, τζαι με το καλό ο Παμπόρης να υπερασπιστεί την εστία του όπως ξέρει καλύτερα που ούλλους. Ο φαρσόκελος ο Πετρίδης εν πιάννει πάζα πάνω του».

Ο λαφαζάνης

«Τρένο φέτος η Ανόρθωση κοπέλια. Εν έχει να χάσει που τίποτε και κανένα. 10 χιλιάες πόψε μες το ΝΑΟ να σούσουν τα τσιμέντα. Πάμε όπως παλιά, αήττητοι να το σηκώσουμε και να τους κάμουμε ούλλους να παραμιλούν. Βαώστε τους μες τα αρμάρκα που τον πρώτο γύρο σιορ. Πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, ατέλειωτες εκδρομές όπως λαλούν τζαι τα χοχούθκια. Ατεεεεεε, φοράω τη φανέλα σου στο γήπεδο να’ρθω!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ